Autor Subiect: COlectia mea 1:24 - ONLYDOUASPATRU  (Citit de 94547 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.034
Rãspuns: COlectia mea 1:24 - ONLYDOUASPATRU
« Răspuns #60 : 12/21/09*, 17 »
Felicitări pentru colecţie, domnule douăşpatru, adevărul e că ai privilegiul de a avea nişte exemplare destul de rare şi deosebite. 1 la 24 nu se găsesc pe toate drumurile aşa cum se găsesc 1 la 18 astăzi, cu atât mai mult cu cât înţeleg că această colecţie acoperă doar perioada interbelică. Şi ce piese, multe din ele (Duesenberg-uri, Bugatti) mi le-aş fi dorit şi eu la 1/18.

Offline Only24

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.676
  • Gen: Bărbat
  • 1:24 Proportia Perfecta
« Răspuns #61 : 12/21/09*, 17 »
Multumesc pentru aprecieri imi plac mult si "cubanezele" cum le zic eu adica americance din anii 50-60, daca reusesc sa imi construiesc vitrina la anul vreau sa imbogatesc si sectorul asta.Adevarul e ca si modernele de F.M.arata super, bani sa avem ca am vz. ca sunt mai ieftine pe ebay decat clasicele ;D

Fan F.M.+D.M.+C.M.C

Offline Only24

• **
« Răspuns #62 : 12/22/09*, 23 »
Yat Ming 1:24 1939 Lincoln K Model "Sunshine Special"- Roosevelt.Inca o piesa mare din garajul meu.Seria Limizine Prezidentiale e foarte interesanta si bine facuta dupa parerea mea.Aceasta macheta chiar daca contine mult plastic ;) imi place enorm.Mai multe detalii si fotografii frumoase gasiti aicihttp://www.diecast.org/diecast98/html/asp/list_reviews/xq/ASP/id.YM24088/qx/reviewpix.htm

Fan F.M.+D.M.+C.M.C

Offline Only24

• **
« Răspuns #63 : 12/22/09*, 23 »
alte foto

Fan F.M.+D.M.+C.M.C

Offline Alex_Aeg

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.537
  • Imparatul moare ultimul !!!
« Răspuns #64 : 12/23/09*, 00 »
Dar in pozele de diecast.org steagurile sunt reflectate real ... la tine parca sunt panouri de publicitate. In rest chiar e interesanta rau macheta.

Offline Only24

• **
« Răspuns #65 : 12/23/09*, 00 »
 :)Corecta remarca la urmatoarea sedinta foto o sa le sifonez un pic ca sa li se falfaie si lor <-o

Fan F.M.+D.M.+C.M.C

Offline Alex_Aeg

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.537
  • Imparatul moare ultimul !!!
« Răspuns #66 : 12/23/09*, 19 »
 ... 

Offline Only24

• **
« Răspuns #67 : 12/26/09*, 20 »
Franklin Mint 1:24 1939 Maybach Zeppelin.Am licitat de vreo 5 ori pana am castigat acest Maybach (ce numai jiji sa aibe :/()?!?).Din pacate emblema fiind mica cat o putza de furnica :) mi-a cazut :).Vreun coleg de aici imi da si mie o solutie cu ce solutie :)se lipesc bine mici parti componente dintr-o macheta?Mai multe detalii si fotografii despre aceasta superba piesa gasiti aicihttp://www.diecast.org/diecast98/html/asp/list_reviews/xq/ASP/id.RJ+96/qx/reviewpix.htm

Fan F.M.+D.M.+C.M.C

Offline Only24

• **
« Răspuns #68 : 12/26/09*, 20 »
alte foto

Fan F.M.+D.M.+C.M.C

Offline ksm

• **
  • Mesaje postate: 6.257
« Răspuns #69 : 01/08/10*, 13 »
frumos, dar nu te trec clasa pentru ca pierzi emblemele... pana sa prezinti tu Royale-u, l-am prezentat eu :P
cumpar masinute cu cheita

Offline Only24

• **
« Răspuns #70 : 01/08/10*, 13 »
Da de aceea numai ninge afara o><o ca nu am eu embleme la machete :/()?!? mai scuteste-ma ksm cu comentarile tale ca nu dau doi bani pe ele si asa am suparari mari pe e-bay si pe posta roamana, nu mai ma amara si tu acum

Fan F.M.+D.M.+C.M.C

Offline cosmic

• **
  • Mesaje postate: 1.485
« Răspuns #71 : 01/08/10*, 15 »
Foarte frumoase exemplarele. Pacat insa ca la Maybach nu au pastrat capota din tapiterie reala si au facut-o din plastic. Am un model de la fm un cadillac roadster care are acoperisul textil dintr-un material asemanator cu matasea si arata incredibil de bine

Offline Only24

• **
« Răspuns #72 : 01/09/10*, 09 »
Foarte frumoase exemplarele. Pacat insa ca la Maybach nu au pastrat capota din tapiterie reala si au facut-o din plastic. Am un model de la fm un cadillac roadster care are acoperisul textil dintr-un material asemanator cu matasea si arata incredibil de bine
Multumesc pentru aprecieri stiu de acel cadillac e si in my wish list am vazut ca e si pe alb si pe negruhttp://www.diecast.org/diecast98/html/asp/list_reviews/xq/ASP/id.RU+75/qx/reviewpix.htm    .Apropo de de capota textila si Citroenul asta l-as vrea :)http://www.diecast.org/diecast98/html/asp/list_reviews/xq/ASP/id.WH+08/qx/reviewpix.htm

Fan F.M.+D.M.+C.M.C

Offline Only24

• **
« Răspuns #73 : 01/11/10*, 18 »

Franklin Mint 1:24 1935 Mercedes-Benz 770 K Sedan .Una din bijourili garajelului meu.Daca observati cu atentie kasemista dragi prieteni macheta dispune (inca ;D) de emblema imparatului japonez Hirohito.Ca de obicei puteti gasi informati competente si fotografii in aer liber facute acestei superbitati aici :)http://www.diecast.org/diecast98/html/asp/list_reviews/xq/ASP/id.SD+61/qx/reviewpix.htm

Fan F.M.+D.M.+C.M.C

Offline Only24

• **
« Răspuns #74 : 01/11/10*, 18 »
+

Fan F.M.+D.M.+C.M.C