Salut, ai o colectie respectabila de FM vad. E-bay e intr-adevar locul unde poti gasi aceste bijuterii insa poti sa te si pacalesti usor. Eu acum spre ex am castigat o licitatie la un danbury mint, mi-a venit cu defecte, am fost obligat sa il trimit inapoi pt refund ( am platit inapoi evident inca 10-12lire din banii mei ) ca la final sa mi se spuna ca nu pot sa primesc banii inapoi pe motiv ca nu pot urmari chitanta de la posta romana...Dar lasand la o parte acest inconvenient la masinile vechi cea mai mare problema e statueta de pe radiator care se poate desprinde in orice moment. Multi omit sa specifice piese lipsa sau nu se pricep etc...Eu am licitat la un Mercedes si omul avea niste poze in ceata. Dupa ce i-am platit imi zice : banuiesc ca ati observat ca lipseste un stergator si e zgariat usor pe capota...M-a dat gata, noroc ca asta a fost croect si mi-a returnat banii.
Imi stabilisem in anul care vine sa strang numai asa ceva dar m-am razgandit intre timp si o sa renunt la ceva piese, poate te intereseaza vreuna, am si pe okazii cateva, preturile sunt discutabile