Autor Subiect: Colectie matchbox BEST OF INTERNATIONAL - 2008 -  (Citit de 3237 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline matchbox

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.021
  • colectionar - matchbox -
« Ultima Modificare: 07/06/10*, 13 de matchbox »

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Gen: Bărbat
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
Frumoase!
Am si eu acest Cayenne din ultimul post si m-a dezamagit.. adica este doar mai vopsit pe ici pe colo si are alte roti... mare chestie . :-?
Click the banner to see my site

Offline Alex R.

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 439
Cum de la noi nu se gasesc.. eu am unul si am observat ca e luat din Ungaria.. De nu se gasesc si pe la noi, sau daca s-ar gasi, cat ar costa.. eu am cumparat macheta la 16 lei aceeasi editie limitata..

Vreau sa va mai intreb tot legat de seria asta.. de ce se practica specula la noi.. Am inteles ca specula in anumite tari poate fi un cap de acuzare, e valabil si in randul machetelor?

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
nu cred ca vorbim de tari capitaliste.... aici e raiul speculei ^-^
cumpar masinute cu cheita

Offline Dilo

• BAD MOTHER FUCKER
  • Moderator Global
  • Mesaje postate: 5.435

Vreau sa va mai intreb tot legat de seria asta.. de ce se practica specula la noi.. Am inteles ca specula in anumite tari poate fi un cap de acuzare, e valabil si in randul machetelor?

De ce, de ce ? Aici e ROMANIAAAAA !

Offline bachus_21

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 538
  • Gen: Bărbat

Pe vremea lui Ceasaca era infractiune grava(cumpararea in scopul revanzarii).Azi,toata economia Romaniei e specula,daca o luam asa.

Offline Alex R.

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 439
1 Felicitari..
« Ultima Modificare: 01/20/10*, 08 de Alex R. »