Autor Subiect: Toyota Land Cruiser GXR V6 (J200) [2007][Kengfai]  (Citit de 1389 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline M3d1an

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.255
  • Gen: Bărbat
  • Arriving somewhere, but not here...
    • Reflection in Scale
Toyota Land Cruiser, versiunea aparuta in 2007 cu codificarea J200 este reprodusa la scara 1/18 de Kengfai. Dupa toate probabilitatile vorbim de varianta masinii pentru piata chineza, GX-R V6.

Miniatura satisface, cred eu, mai multe criterii ale unui colectionar exigent:
- macheta diecast, "full-opening", cu acces la interior prin toate portierele
- sasiul este in mare parte metalic, greutatea modelului este de 1800 grame
- directie activa, suspensii independente fata si pe punte in spate; suspensiile sunt reproduse prin arcuri, in partea din spate la fiecare roata fiind reprodus si cate un piston functional.
- motor detaliat atit cat permite reproducerea unui motor modern ascuns bine de constructorul auto sub capace de plastic
- scaunele soferului si pasagerului culiseaza fata spate; scaunele pasagerilor din randul doi au spatarul rabatabil; scaunele pasagerilor 6 si 7 se pot rabata si culisa pe doua directii astfel incit sa faca loc si unui spatiu generos de depozitare
- oglinzile retrovizoare laterale culisabile
- elemente cromate de calitate- grila fata si jentile
- bord si consola centrala detaliate, continuate de compartimentul de depozitare dintre scaune cu capac mobil
- centuri de siguranta din material textil

Sunt putine punctele slabe ale machetei, ce tin mai ales de finisarea unor elemente de plastic din interiorul machetei.

Per ansamblu, calitativ, macheta este peste toyotele de la Kyosho, se incadreaza bine in zona produselor Autoart, LCD sau Almost Real in zona detaliilor si caracteristicilor funcționale. Recomandata pentru colectionarii de machete ale masinilor de teren & SUV-urilor.

Detalii:

« Ultima Modificare: 08/21/22*, 18 de M3d1an »

Offline mielu

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 612
  • Gen: Bărbat
  • Ne-am adunat aici ca sa fim mai multi
Re: Toyota Land Cruiser GXR V6 (J200) [2007][Kengfai]
« Răspuns #1 : 08/23/22*, 13 »
 sal'tare