miniauto are o pagină principală (așa-numitul site), care, în principiu, are cea mai largă expunere (vizibilitate) și - asociate acesteia - forumul și o pagină de facebook; AMBELE SUNT PRAF DIN PUNCT DE VEDERE CA VIZUALIZARE urmaresc zi de zi activitatea , tu o vezi .....eu nu
Urmareste aici cati vizitatori ai pe zi .............fa o comparatie si dupa gandestete la ce ar trebui sa renunti
Porcaria aia de whatsapp care ai creat o ,numai prosii se discuta acolo ,pleaca colectionari ex Alin ...........raman astia care le place barfa prosteasca
Eu zic Ionut sa mai faci cateva pagini pe net, poate nu mai ramai cu nici un colectionar
Numai tu esti raspunzator de ce s a intamplat in ultimi ani pe forum ,daca stiai ce trebuia sa faci la timp forumul functiona ................... nu era cazul sa deschizi alte pagini cu poze frumoase si comentarii copiate dupa net
Mavrodin te respect si te voi respecta totdeauna dar si tu ai vina ta ,nu trebuia sa iti stergi pozele si sa il incurajezi pentru o pagina noua bazata numai pe scara 1/18 nu e corect ..........am avut alte asteptari de la tine pentru acest forum dar m am inselat