Acesti domni fac tot felul de chestii mai mult sau mai putin machete.Fac -si cinste lor -si diverse machete sa le spunem la scara 3 inch-7cm- cred printre care si Logan ,care arata bine desi nu sunt 1/64, ci sunt mult mai mari.Dar fac si niste machete clare 1/64, interesante si ciudate,mai ales pentru noi colectionarii romani.Fac un autobuz extraordinar de interesant, dar care nu va spune nimic nimanui daca nu este Skoda, sau ceva rusesc sau vreo chestie cretina, moderna,( de forma paralelipipedica,banala) sau mai rau daca nu este o oroare de tabla romaneasca in care daca nu esti atent te tai si faci si o septicemie de citi microbi are-fiindca este luat din tirg,calcat in picioare si vindut unui colectionar mindru de catre un boschetar pe moarte cu suma de 6 ron.O sa ii fac poze, mi- la adus anul trecut Autoart.ro cu suma de 28,oo euro cu mari negocieri.Se numeste GM Futurliner, s-au facut numai 12, si ultimul s-a vindut la licitatie cu 4.000.000 de dolari( ma refer l-a scara 1/1).Probabil ca il puteam gasi peste 15 ani in tirg cu 2 ron, dar am preferat sa fie nou si oarecum aseptic.A, si mai fac chestiile astea doua care sunt in felul lor niste capodopere de arta- asta la scara 1/1- si sunt niste chestii mici si geniale la 1/64.Cui ii place istoria si desig-nul auto nu are cum sa le rateze- bine ,daca nu este pasionat de Skoda,Dacia, si alte chestii pe patru roti comuniste