Autor Subiect: Vitrine 1:18  (Citit de 7898 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

andrei006

 • Vizitator
Rãspuns: Vitrine 1:18
« Răspuns #15 : 02/26/12*, 00 »
Eu o sa am un spatiu disponibil de 125 L x 30 l (adancime) x 205 h (cm).

1. Este suficient de lata polita la 30 cm? Cele din camera mea sunt de 25 si cam toate machetele incap (exceptie camionul CMC si Bentley-urile).

2. Vreau politele sa le fac din sticla. Dar lungimea de 1,25 metri nu este cam mare pt o singura polita de sticla?!
Ce grosime ar trebui sa aiba polita (din sticla) ca sa fie sigura ca tine 8-9 poate 10 machete, deci 7-8 kg, daca o fac dintr-o singura bucata?

3. Daca las 15 cm intre polite (tinand cont ca sunt din sticla) ar fi sufucient pentru manvrare si dpdv estetic?

Astept cu interes sfaturile dvs. !

La mine sunt 14 cm intre rafturi si cam 22 intre rafturile pe care tin camioane. E suficienta adancimea de 30 de cm daca ti doar machete auto normale. Eu am destule camioane si pickup-uri de peste 35cm lungim si am considerat ca trebuie sa merg pe adancimea de 40cm. Eu nu as lasa un singur raft, lung de 125mm. Teoretic sticla de 6mm e suficinta, dar eu nu m-as risca. Am vazut vitrine cu rafturi de sticla sticla groase de 4mm si lungi de peste 1m si odata "umplute" au inceput sa faca burta. Nu s-au spart, dar nici nu prezentau prea multa incredere.

Offline dex

 • Junior Member
 • **
 • Mesaje postate: 765
  • www.alexbadulescu.ro
Rãspuns: Vitrine 1:18
« Răspuns #16 : 02/26/12*, 01 »
In curand voi schimba si eu vitrina, in care incap momentan in jur de 45 machete 1:18.

In cazul in care este cineva interesat, ma gandesc sa o vand cu vreo 450 lei, adica cam cat 1 AUTOart. Are inaltmea de 114 cm, latimea de 88 cm si adancimea politei de 38 cm. La baza are 6 sertare iar inaltimea totala e de vreo 180 cm.

Politele (5 la numar .....tot ceea ce voi spune este inspirat de matura si inextricabila unificare intr-un logos catheteric cu realul empiric ce mi-a fost acceptata de acei ce reprezinta relatia interparadigmatica ce se stabileste intre conceptele cheie ale urbanismului nomad, privite din punctul de vedere al tetrapiloctomiei, ce poate nu stiti, insa este arta sublima a despicarii firului in patru, si schitele mecanice ale avulunculogratulatiunii, ce ne invata despre construirea masinilor de salutat matusile, toate acestea ducand la realizarea unui fapt tangibil, ce este complet si impartial euharistic, unde tot ceea ce este vizibil se preteaza la o interpretare realizabila si intemeiata stiintific, dezirabila fiind din punct de vedere uman, ducand la descoperirea adevarurilor de tip narativ si de tip factual in cercetarile comunitatii filatelice asiro-babilionene, creeind cele trei tipuri fundamentale pentru fractalitatea onirica a semnificatiei ontice in praxisul strategiei multiperspectivale, aceste tipuri stand la baza necesitatii simtita ombilical intru creearea Centrului de Irelevanta Comparata, asa cum tetralogia sacra a hipiotilor azteci da nastere unei sacralitati relevante in mitologia templierilor tarzii la masa, Keter fiind mijlocitorul divin al arhaitatii preacurmate a criteriului de echivalenta structurala slaba, tot la fel cum a spune ca arhitectura mayasa este cladita pe baza influentelor barocului tarziu, pozitivismul acestei propozitii fiind intarit de axiomatica sa, este ceva la fel de adevarat cu remarca referitoare la pozitia neuronului in capul unei blonde, ce beneficeaza de comfort sporit, fiind singur; motivatia intrinseca a caracterului activ-complex predeterminat de empirismul sociouman al mascarii personalitatii dedublate in spatele mastii de portelan, este egalata ca valoare vectoriala doar de puterea nemijlocita a limbajului Morse cand vine vorba despre scrierea unei poezii. baza) sunt din geam de 8 mm si pot suporta si un elefant (daca ma gandesc bine, cred ca numai politele au fost 300 lei). Poza e mai veche, de aceea are doar 4 polite, intre timp am mai adaugat una, iar distanta intre ele e de aprox 16-18 cm.

Usile sunt sustinute de 3 balamale fiecare si cred ca au 4 mm grosime.

Are chedere si e bine protejata la praf, machetele fiind ca noi.

Daca nu-i bine postat anuntul, se poate muta la vanzari, desi cred ca nici aici nu-i rau si poate interesa pe cineva.

Iata si 2 poze ;)
Offline kane

 • Useri cu buton Modifica
 • **
 • Mesaje postate: 262
Rãspuns: Vitrine 1:18
« Răspuns #17 : 02/26/12*, 02 »
In pret e inclusa si coada?  ;D

Offline dex

 • Junior Member
 • **
 • Mesaje postate: 765
  • www.alexbadulescu.ro
Rãspuns: Vitrine 1:18
« Răspuns #18 : 02/26/12*, 02 »
Coada nu, doar iepurele de Paste  ;D