Azi,
CHEVROLET 3100 PICK UP 1950, 1:25 MAISTO.
Macheta este neagra, i se deschid usile (un sistem bun, inchide usa bine) si oblonul spate de la bena. Fiind neagra si rotile tot negre, se pierdeau din detalii, asa ca m-am gandit sa ii fac white wall... Incercarea de test a fost cu fluid corector , care crapa si se face urat... Foarte urat (se vede in poze). A fost o imbunatatire, dar garda la sol era prea ridicata.
(Am cumparat-o dupa ce am vazut poza asta pe un site, care in momentul de fata este pe desktop-ul meu)
Asa ca data fiind masina de inspiratie, a trebuit sa umblu putin si la garda la sol. Are un sistem foarte usor de modificat al garzii la sol, dar pe care eu in graba mea, am reusit sa il stric putin. Imi voi indrepta greselile.
Deci i-am lasat si garda la sol. Rotile spate asa am vrut sa le fac... Ramane sa vad daca vor ramane asa... Vreau sa vopsesc jantele cu rosu, capacul cromat, cauciucul cu white wall...
Deci, cu promisiunea ca rezultatul final va fi mult mai bun, dar respectand tema, iata si pozele...
Care sunt facute pe fuga (asta este scuza ptr lipsa de inspiratie si de talent).