MINIAUTO - ZONA FORUM ȘI COMUNITATE > FORUM MINIAUTO
Probleme forum - sugestii si reclamatii
Stefan:
Buna intrebare - "De ce inca un forum pe acest subiect" ?
poi...uite de ce:
Pentru ca "trenuletele" s-au organizat demult, "modelistii" la fel, "avioanele", "tancurile" si "vapoarele" tot asa ... numai noi, cei cu "die-cast"-urile ( masinile "de-a gata" ) am ramas pe dinafara fenomenului ;)
Si pentru ca am observat (in desele mele patrulari pe net) ca lumea asta este destul de mica ... si ca aceeasi oameni apar prin mai multe locuri, sub diferite nume, dar cu aceleasi interese comune.
Atunci mi-am zis ca e pacat "sa nu fim mai multi" in acelasi loc, ca este momentul sa ne gasim mai usor si sa punem bazele unei comunitati on-line ;)
Sper ca am luat o decizie buna - asta se va vedea in timp ;)
Cu stima,
Stefan - colectionar machete auto
P.S.
lista de moderatori este deschisa, daca cineva este doritor sa "pastoreasca" o anumita zona , este binevenit ;)
Stefan:
Orice sugestie de imbunatatire a structurii sau a functionarii forumului este binevenita !
Multumesc in avans ;)
De asemeni, daca ceva va nemultumeste, nu ezitati sa "reclamati" ;)
Nimeni nu se supara, este pentru binele "cauzei" ;D
Alex_Aeg:
Sper sa si eu sa fie cu noroc ... si sa ne extindem muuuult. Multa bafta.
Alex_Aeg:
O sa fiu activ pe thread`u asta. Sper sa inclin balanta spre sugestii, reclamatii cat mai putin pt ca va trebuii sa incercam sa fim o familie.
Alex_Aeg:
Eu as vrea ... daca se poate. Da`mi in grija daca vrei sectiunea Colectii personale, sa ma ocup acolo de organizarea thread`ului dar tot odata imi place ideea si la Bazar si Machete la greu. Pe care crezi ca as putea sa o administrez pe aia mi`o dai.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă