detaliile, fara suparare, sint cam tot ce se putea face la ora asta la 1/43, tinand cont si ca masina reala nu este o feerie de detalii...mie mi se pare ca nu lipseste nimic. despre elemente mobile...la rasina....slabe sanse sa vedem asa ceva curand si bine facute. pretul este cel al pietei pentru modelele premium (de cativa ani chiar pentru cine se mai uita la segmentul ala). sa nu uitam de exclusivitatea modelului (333 de bucati care raman atatea, autocult promitand de la inceput ca nu vor scoate reeditari sau variante de culoare tocmai pentru a pastra valoarea machetei colectionarului) si faptul ca s-a investit mult in cercetare pentru numai 333 de bucati. Mie, desi mi se pare urata cu spume, o gasesc mult mai fermecatoare prin prisma acestui fapt decat editiile limitate de la minichamps la preturi mult mai mari si care dupa nici o luna apar in alta culoare si in alta culoare si in alta culoare....(la porsche gt3 rs s-a ajuns deja la a 10-a culoare "limitata" la cartima si acum minichamps le schimba cartonul si inscriptia de pe postament si le iau de la capat.....).
acuma....la cati fani ai industriei si ingineriei romanesti am vazut pe multele forumuri, care se dadeau de ceasul mortii ca marii producatori de machete fine nu baga in seama istoria romaneasca, as fi curios cati au facut si efortul sa isi sustina afirmatiile de atunci....ma asteptam sa se umple forumurile romanesti de persu pana acum....