Autor Subiect: Dacia Duster CRS/ Gendarmerie 2010 Secours en Montagne/ Cynophile 1/43 rasina  (Citit de 4889 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline buruceagga

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.387
  • Gen: Bărbat
  • Colectionar LOGAN 1:43
Dacia Duster  CRS/ Gendarmerie 2010 Secours en Montagne/ Cynophile 1/43 rasina producator ALARME

Dacia Duster este un SUV construit în comun de producătorul francez Renault și filiala sa românească Dacia din 2010. În prezent se află la a doua generație lansată în toamna anului 2017 și a fost comercializată ca Renault Duster pe anumite piețe, cum ar fi India, Iran, Kazahstan, Rusia, Mexic, Egipt, Africa de Sud, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și America de Sud. Prima sa generație a fost, de asemenea, vândută ca Nissan Terrano în Rusia și India. Este al treilea model al mărcii Dacia bazat pe platforma Logan, după Sandero.

Acum

Macheta o rasina acceptabila cu detalii greu de gasit la machetele standard din zamac de pana acum produse de Eliogor sau NOREV.
Macheta a venit cu decaluri de o calitate excelenta pe care inca nu le pun :) precum si un accesoriu o cutie de bagaje. Desi cred ca exista, nu am gasit o fotografie cu masina 1:1

Scuze dar Flickr merge prost. Voi completa fotografiile
« Ultima Modificare: 05/26/19*, 19 de buruceagga »

Offline andor88

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 959
  • Be a Voice not an Echo
Când își revine Flickr pune te rog o poză cu fața machetei, sunt curios cum au realizat farurile și grilajul.
Heaven is where the police are British, the cooks are French, the mechanics are German, the lovers are Italian and it is all organized by the Swiss.

Hell is where the police are German, the cooks are English, the mechanics are French, the lovers are Swiss, and it is all organized by the Italians.

Offline buruceagga

• FINANȚATORI 2022-2024
Când își revine Flickr pune te rog o poză cu fața machetei, sunt curios cum au realizat farurile și grilajul.

Offline andor88

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Be a Voice not an Echo
Din ceea ce îmi dau seama din poze, aspecte pozitive:

- nu a mai făcut nimeni modelul, bine că s-au gândit totuși să o realizeze;
- e interesantă ideea cu portbagajul și barele suport pe care le pui dacă vrei sau nu;
- idem cu decalurile, așa măcar te scutește să le cureți dacă colecționezi doar modele de stradă;

Partea nașpa:

- macheta e cam umflată pe alocuri, vezi partea din spate, sub stopuri e cel mai evident, și pe laterală pe denivelările ușilor. Cele din rășină tocmai asta ar trebui să aibă: muchii clar definite, pentru că materialul spre deosebire de zamac permite profilarea mai precisă; posibile cauze: fie matriță "obosită" de pe finalul ciclului de producție, fie elaborată stângaci din capul locului;
- practic nu văd nimic fotodecupat pe ea. Măcar emblemele se puteau aplica din piese separate, că nu e complicată sigla Dacia;
-fața machetei e realizată slab;
- vopsitul e neglijent, ieșit din linie la partea cu negru; aici sunt de acord că pozele făcute de aproape nu-i fac cinste, sunt sigur că la cât de mică e în mână arată mai bine.

Una peste alta, calitativ nu cred că merită 70 de euro. Te rog să iei observațiile mele ca părere strict personală, nu încerc să te conving că ai făcut o alegere greșită. Pentru tematica ta e binevenită, stai liniștit, vei vedea și la mine destule modele Ferrari executate stângaci, pe care le-am luat pentru că nu le făcuse nimeni altcineva.  sal'tare   

Heaven is where the police are British, the cooks are French, the mechanics are German, the lovers are Italian and it is all organized by the Swiss.

Hell is where the police are German, the cooks are English, the mechanics are French, the lovers are Swiss, and it is all organized by the Italians.

Offline buruceagga

• FINANȚATORI 2022-2024
Sunt de acord cu tine. Macheta are lipsuri destule si de aceea am ezitat mult sa o cumpar. Problema e ca in serie la final vor fi 6 surate. Cred ca mai cumpar una rosie si ...ma opresc. Cu siguranta pretul e mare pentru calitatea oferita. Om vedea. De multe ori am zis ca NU si diavolul machetelor a invins  >:-D

Ori cum e mai buna macheta Duster ALARME decat Duster de la NOREV

https://www.tacot.com/listings/recherche-mot-cle.php?recherche_mot_cle=Duster&x=22&y=14
« Ultima Modificare: 05/26/19*, 22 de buruceagga »

Offline andor88

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Be a Voice not an Echo
Per total da, dar din față Norev-ul e mai convingător. Grila, emblema și farurile sunt mai îngrijite, la nivelul ăsta trebuia să fie și cea albă. Cea roșie de la Alarme pare mai promițătoare, văd ceva grilaj pe far și element cromat pe mască.