Din ceea ce îmi dau seama din poze, aspecte pozitive:
- nu a mai făcut nimeni modelul, bine că s-au gândit totuși să o realizeze;
- e interesantă ideea cu portbagajul și barele suport pe care le pui dacă vrei sau nu;
- idem cu decalurile, așa măcar te scutește să le cureți dacă colecționezi doar modele de stradă;
Partea nașpa:
- macheta e cam umflată pe alocuri, vezi partea din spate, sub stopuri e cel mai evident, și pe laterală pe denivelările ușilor. Cele din rășină tocmai asta ar trebui să aibă: muchii clar definite, pentru că materialul spre deosebire de zamac permite profilarea mai precisă; posibile cauze: fie matriță "obosită" de pe finalul ciclului de producție, fie elaborată stângaci din capul locului;
- practic nu văd nimic fotodecupat pe ea. Măcar emblemele se puteau aplica din piese separate, că nu e complicată sigla Dacia;
-fața machetei e realizată slab;
- vopsitul e neglijent, ieșit din linie la partea cu negru; aici sunt de acord că pozele făcute de aproape nu-i fac cinste, sunt sigur că la cât de mică e în mână arată mai bine.
Una peste alta, calitativ nu cred că merită 70 de euro. Te rog să iei observațiile mele ca părere strict personală, nu încerc să te conving că ai făcut o alegere greșită. Pentru tematica ta e binevenită, stai liniștit, vei vedea și la mine destule modele Ferrari executate stângaci, pe care le-am luat pentru că nu le făcuse nimeni altcineva.