MINIAUTO - ZONA FORUM ȘI COMUNITATE > FORUM MINIAUTO
ANUNȚ - schimbare de roluri în echipa Miniauto
bezz:
--- Citat din: Wheels din 08/01/15*, 13 ---Azi noapte a plouat.
--- Terminare citat ---
Cu bulbuci!
Ady: si ce propui, sa le mai stearga (inca) o data conturile?!
Tabere... esti in razboi cu cineva?
adycoke2:
iar nu esti atent..."tabere" a fost termenul folosit de ionut in textul initial iar eu am facut referire la el...simplu..oricum este opinia mea nu trebuie sa fi de acord cu mine...
theo:
--- Citat din: Ionut din 07/31/15*, 22 ---Dragi Colegi de forum,
...Uitându-ne totuși în urmă, am observat că lucrurile s-au deteriorat și pentru că scandalurile au fost de prea multe ori tolerate și discret încurajate. Din păcate, de multe ori moderatorii și administratorii care trebuia să aplaneze conflictele și să stăvilească orgoliile, s-au mulțumit să se integreze în unele din taberele aflate în dispută, fapt ce a tensionat de nenumărate ori atmosfera și a condus, câteodată, la gesturi regretabile.
În urma acestei schimbări importante, vă pot garanta că modurile de comportament caracterizate prin jigniri și atacuri la persoană nu vor mai fi tolerate pe forum de aici înainte. Vă invit pe toți cei care vreți să puneți umărul la reconstrucția unei comunități bazate pe respect reciproc între membri să veniți sau să re-veniți și să activați (și) în cadrul acestei comunități virtuale.
Pentru orice alte lămuriri vă stau la dispoziție.
Vă mulțumesc.
--- Terminare citat ---
)0(
Stefan:
Au trecut deja doua zile si nu s-a intamplat nimic rau ... greu de crezut, dar se poate si asa ceva.
theo:
--- Citat din: Stefan din 08/01/15*, 22 ---Au trecut deja doua zile si nu s-a intamplat nimic rau ... greu de crezut, dar se poate si asa ceva.
--- Terminare citat ---
Ce trebuia sa se intample? :bangheadonwall:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă