Autor Subiect: AUDI  (Citit de 23060 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cosmic

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.485
Re: Colectia mea - AUDI
« Răspuns #60 : 11/30/08*, 11 »
Domnu, eu nu inteleg ce scrii matale...Vrei un model din '58?  ;D

Offline Alex_Aeg

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.537
  • Gen: Bărbat
  • Imparatul moare ultimul !!!
« Răspuns #61 : 11/30/08*, 11 »
 ;D ;D   bun si ala ... il vand, iau o gramada de bani pe el si imi iau AUDI S9 - MASINA PERFECTA IN VIZIUNEA MEA

dorin_cdg

• Vizitator
« Răspuns #62 : 12/13/08*, 19 »
Wanderer W25 K 1:18 - Ricko

Firma Wanderer a inceput productia de automobile in anul 1912. Pentru identificare automobilele au fost botezate cu un "cod" format din litera W (de la Wanderer) si o cifra de identificare a modelului respectiv. Urmand acesta regula se deduce ca primul Wanderer a fost W 1 caruia i s-au succedat, pana in 1940, alte 31 de modele. Au existat si numere care nu au fost utilizate, din motive necunoscute astazi fiind sarite numerele 5, 7, 12, 13 si 16.

Wanderer a lansat modelul W 25 K Roadster in anul 1936, litera K provenind de la abrevierea cuvantului "Kompressor". Dorinta marturisita a firmei germane a fost de a crea un concurent pentru modelul 328 produs de B.M.W., care la acea ora era in mare voga si castiga cursa dupa cursa. Din pacate insa motorul nu s-a ridicat la nivelul superbei linii a caroseriei. Motorul cu sase cilindrii in linie are capacitatea de 1950 cmc (70x85 mm) si este alimentat de un carburator dublucorp Solex 32 FFVS. Supraalimentarea motorului se face prin intermediul unui compresor mecanic marca Roots. Desi fabricantul indica faptul ca puterea maxima de 85 CP este atinsa la 4000 rpm, acest lucru se petrece la aproape 5000 rpm. Racirea motorului se face cu apa, circuitul de racire avand capacitatea de 8.2 litri. In mod cu totul foarte ciudat cutia de viteze, manuala cu patru trepte, nu este sincronizata. Circuitul de ungere necesita 8 litri de ulei in timp ce rezervorul de combustibil masoara 80 de litri.

Wanderer W 25 K a fost produs in perioada 1936-1938 in doar 258 de unitati. Productia a evoluat dupa cum urmeaza: 149 unitati in anul 1936, 72 in 1937 si 37 in 1938. Caroseriile,vopsite in doua culori, au o linie extrem de frumoasa. Ar fi nedrept sa nu mentionam bordul, cu un design pe cat de original pe atat de functional. Ulterior productia a continuat cu modelul W 25 ce avea o caroserie de tip berlina, unele din automobile fiind echipate cu motoare Opel de 2,5 litri.

Chiar daca din punct de vedere al performantelor sportive Wanderer-ul W 25 K a dezamagit, modelul a ramas in istoria automobilului ca unul din cele mai frumoase roadstere produse vreodata. Fiind un automobil extrem de rar acest model nu este cotat in cataloagele de specialitate, exemplarele care au supravietuit fiind tranzactionate prin intermediul licitatiilor.

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #63 : 12/13/08*, 20 »
Imi place la nebunie masina asta. Am avut norocul sa vad una in 'carne si oase' 8) doar ca era albastra.

din pacate Ricko nu s-a chinuit prea mult la reproducerea modelului. Stopurile sunt vopsite, balamalele usilor sunt hidoase. Geamurile laterale sunt foarte interesant realizate... Dar la pretul ei cred ca e de ajuns. Am vazut modele Ricko mult mai proaste, de fapt chiar detin unul >:(

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
« Răspuns #64 : 12/13/08*, 20 »
Modelul per total e frumos...dar balamalele alea dog-leg ,sunt groaznice, ating si scauele din cate vad...plus motorul cam simplut...

dorin_cdg

• Vizitator
« Răspuns #65 : 12/13/08*, 21 »
Modelul per total e frumos...dar balamalele alea dog-leg ,sunt groaznice, ating si scauele din cate vad...plus motorul cam simplut...

intradevar  aces model are multe minusuri, balamale dog-leg (nu atung scaunele), stopuri vopsite, jantele cam ciudat realizate la partea interioara si plus de astea are si suspensie....si chiar nu-i vedem rostu mai ales ca are un balans foarte mare

Offline Ciprian

• Hero Member
« Răspuns #66 : 12/13/08*, 21 »
suspensia prinde bine la marketing... pentru mine nu are importanta dar am auzit multi 'colectionari' spunand: dom'le, AutoaArt is naspa, nici macar suspensii nu au :)))))

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
« Răspuns #67 : 12/13/08*, 21 »
Lasa ca au maisto ,si atunci sunt "PESTE" autoart :)))))

Offline Ciprian

• Hero Member
« Răspuns #68 : 12/13/08*, 21 »
touche!

Offline cosmic

• **
  • Mesaje postate: 1.485
« Răspuns #69 : 12/14/08*, 11 »
suspensiile functionale sunt un fel de moft comercial..Daca mecanismul e redat fidel pe cine intereseaza daca e functional?
cat despre aceasta macheta pe care mi-am dorit-o si eu ( m-am razgandit intre timp ) cel mai mult m-au dezamagit stopurile vospite...Lucrul asta mi se pare dezamagitor la o macheta 1:43, la o macheta 1:18 nu il concep ci nu il agreez de nici un fel...

Offline specti

• **
  • Mesaje postate: 1.216
« Răspuns #70 : 12/14/08*, 15 »
Cu toate problemele pe care le-ati insirat eu zic ca este o macheta frumoasa. Cred ca arata bine alaturi de machetele Horch detinute de dorin_cdg!  ;)

Offline Alex_Aeg

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.537
  • Imparatul moare ultimul !!!
« Răspuns #71 : 12/14/08*, 15 »
Important e ca lui ii place ...  :P

Offline GrAnDe

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 397
« Răspuns #72 : 01/01/09*, 22 »
Foarte frumoase cred ca ai o colectie unica in romania....

Offline ksm

• **
  • Mesaje postate: 6.257
Rãspuns: Colectia mea - AUDI
« Răspuns #73 : 02/16/09*, 22 »
fiecare are o colectie unica ;D
cumpar masinute cu cheita

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
Rãspuns: Colectia mea - AUDI
« Răspuns #74 : 02/16/09*, 22 »
Dorine,de ce nu pui si aici cele doua Audiuri DTM pe care le-ai pus pe 4T??!

DS ,te rog din suflet sa scrii corect... "aicea"?
« Ultima Modificare: 02/17/09*, 02 de Alex230 »
Click the banner to see my site