Autor Subiect: AUDI  (Citit de 23061 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dorin_cdg

• Vizitator
Re: Colectia mea - AUDI
« Răspuns #45 : 10/27/08*, 22 »
Dorine , TT-ul galben este cumva rewell ???

Da, si este de la tine  ;)

dorin_cdg

• Vizitator
« Răspuns #46 : 11/17/08*, 20 »
AUDI TT Coupe & AUDI TT Roadster 1:18 - Minichamps

TT a fost prezentat pentru prima data sub forma unui concept car la Frankfurt Motor Show din 1995. Designul ii apartine lui J Mays şi Freeman Thomas de la studioul de design Volkswagen din California, iar interiorul lui Martin Smith. Numele TT nu vine de la "twin turbo" cum se presupune deseori. Automobilul este numit dupa NSU TT, un model mic cu motor în spate cu un pedigree de curse formidabil, produs intre 1960 si bazat pe NSU Prinz, desi TT-ul modern nu are nimic în comun cu conceptul respectiv de design. NSU TT a fost, la randul sau, numit dupa trofeul din cursele de motociclism Isle of Man TT (Tourist Trophy).

In august 2004, Audi a declarat ca urmatoarea versiune a TT-ului va fi facuta din aluminiu si va intra în productie în 2007. Conceptul TT (Audi Shooting Brake) a fost prezentat la Tokyo Motor Show in 2005. Acest concept avea muchii unghiulare si configuratia era hatchback cu 2-usi.

Audi a prezentat noua generatie de TT, intern intitulat Typ 8J, pe 6 aprilie 2006. Este construit din aluminiu în fata si din otel în spate pentru a echilibra balantele de greutate si este disponibil in variantele cu tractiune fata si tractiune integrala. Modelul de productie utilizeaza fie motorul V6 de 3.2 L cu 250 CP, fie motorul cu de 2.0 L cu 4 cilindri si cu injectie directa, de 200 CP. Cunoscuta ca FSI, Fuel Straight/Stratified Injection, tehnologia deriva de la maşinile din circuitul Le Mans care ofera un consum scazut si o putere sporita. Cutia cu 6-viteze cu transmisie manuală este standard, iar DSG este optionala, iar transmisia integrala quattro este standard la motorul VR6.

La Detroit Motor Show din 2008, Audi a prezentat TTS cu un motor 2.0TFSI care are 268 cp. Se zvoneste de asemenea ca un şi mai puternic TT-RS este în proiectare, folosindu-se un motor 2.5L turbo cu 5 cilindri, de 350 de CP.

The second generation TT has been honored with many awards including the inaugural Drive Car of the Year, Top Gear Coupe of the Year 2006, Fifth Gear Car of the Year 2006, Autobild 'Most Beautiful Car' and World Design Car of the Year 2007, as well as being a finalist for World Car of the Year.

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #47 : 11/17/08*, 21 »
foarte frumoase ca, deh, is Minichamps.........dar ceva poze cu interiorul si motorul?

dorin_cdg

• Vizitator
« Răspuns #48 : 11/18/08*, 00 »
foarte frumoase ca, deh, is Minichamps.........dar ceva poze cu interiorul si motorul?
voi revenii cu poze zilele astea....acum mi-e cam lene sa le scot la plimbare, plus ca Alex_aeg asteapta ceva cu interes  ;D

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #49 : 11/18/08*, 11 »
frumoase minichamps-urile. foarte buna ideea de a le prezenta impreuna. nici nu vreau sa ma gandesc cum arata sub capota sau la interior ;D
cred ca TT e cel mai bun exemplu de sportiva mini. e foarte manevrabila, nu exagereaza cu combustibilul si arata destul de dragut. prima generatie de TT mi se pare hidoasa.

asteptam si altele dorin. pe cand o poza de grup? ;D

dorin_cdg

• Vizitator
« Răspuns #50 : 11/22/08*, 19 »
AUDI A8 1:18 Kyosho

Offline Alex_Aeg

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.537
  • Imparatul moare ultimul !!!
« Răspuns #51 : 11/22/08*, 19 »
cat il ravnesc si eu ...

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #52 : 11/22/08*, 19 »
A8-ul e una din masinile care imi plac mult de tot. dar parca tot nu atinge frumusetea unui S-class  :P

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
« Răspuns #53 : 11/25/08*, 16 »
gata l-am gasit
toate sunt misto
bani sa fie! ;D
cumpar masinute cu cheita

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
« Răspuns #54 : 11/25/08*, 16 »
Superb A8-ul ,no comment.
A8-ul e una din masinile care imi plac mult de tot. dar parca tot nu atinge frumusetea unui S-class  :P
Degeaba ,pt mine ,in gama asta ,Phaeton mananca tot. :)

dorin_cdg

• Vizitator
« Răspuns #55 : 11/25/08*, 16 »
Superb A8-ul ,no comment.
Degeaba ,pt mine ,in gama asta ,Phaeton mananca tot. :)

ehh....vine si Audi din urma cu A7  ;)

Offline cosmic

• **
  • Mesaje postate: 1.485
« Răspuns #56 : 11/26/08*, 13 »
Apropo Dorin : cumva ai si audi Rosemeyer? Parca am vazut ca fabrica maisto sau cineva de teapa lor....

Offline Stefan

• IERTAND, TE IERTI PE TINE
  • Super-Hero Member
  • Mesaje postate: 13.950
  • Sa nu dispretuiesti ce nu intelegi.
    • Miniauto
« Răspuns #57 : 11/26/08*, 14 »
cosmic,
am eu un Rosemeyer de asta, un fel de torpila argintie cu branhii dorsale - Maisto !

Ne-am  adunat  aici  ca  sa fim  mai  multi:  Forum  Miniauto
Cumpar cu prioritate: VW T1, Matiz, , dricuri, super- si hypercars

dorin_cdg

• Vizitator
« Răspuns #58 : 11/26/08*, 14 »
Apropo Dorin : cumva ai si audi Rosemeyer? Parca am vazut ca fabrica maisto sau cineva de teapa lor....

da, am Rosemeyer....este in primul post, a 3-a poza  ;)

Offline cosmic

• **
  • Mesaje postate: 1.485
« Răspuns #59 : 11/30/08*, 11 »
Cred ca dintre toate AUDI R8 ma coafeaza cel mai mult :D
Chiar acum vreo doua luni era la mine in spatele blocului unul alb care l-a adus cineva la revopsit ca l-a zgariat. Ala da, imi place si mie