MINIAUTO - ZONA TUNING, MODIFICĂRI, DIORAME, AUTOMODELISM > Colecții personale machete modificate
Colectia mea-Tomy
Tomy:
Hello!
Sunt Tomy,din Piatra Neamt,pasionat peste masura e masini comuniste,modelator 3D si bineinteles colectionar de machete.
Deocamdata singurele in colectia mea la 1/43 sunt cele de la Masini de Legenda,cele Dacia,inafara de 1100.
Au fost modificate toate,nu puteam sa stau locului o secunda <-o.
A inceput totul de la Dacia 1300.
Apoi cu o Dacia 1300 Country Racer
Apoi cu mici modificari de calitate
Apoi m-a mancat undeva sa o fac Romanian Country Rat Style
Apoi am construit o diorama route 66,adaugand un work-horse autohton
Apoi a mai aparut o membra a familiei,Dacia 1309,care a devenit si ea low cu stergatoare cromate(modified by eu) si inca una: Dacia 1410 Sport
Apoi Dacia 1304 galbena a donat sasiul si stopurile si numarul pentru o remorca.Insa remorca va sustine ceva si mai macabru <-o.Dacia 1300 de care stiati ca e Rat A devenit , MOMENTAN ,o Dacie de dus la Remat.Nu va speriati,nu ramane asa.
Iar acum mi-a trasnit prin cap sa fac o excursie in stil comunist in Carpatii Occidentali:D.
Revin cu poze cat de curand:D.
Bye! :0/
mirci78:
citi ani ai?
Cred:
Aia este .... o coaja de nuca :o :o :o ?
Cea rat style este OK.
Tomy:
Am 15 ani.
Da,este o coaja de nuca.Am vazut ceva asemanator pe o Dacie cand eram mai mic si mi s-a zis ca e un gen de portbagaj-cort(bine,eu nu am vopsit nuca) si de atunci cand plec pe undeva imi imaginez ca am asa ceva pe masina <-o.
Cea Rat nu va mai fi Rat,ci va deveni simplu Low,ca si cea 1309.
Poze din seara asta,cate am apucat sa fac pe lumina.
Remorca mai trebuie bibilita ca arata nasol si ii trebuie un sistem de prindere si mai nasol de facut(deala ca la tirurile de jucarie,cu bila care intra intr-o gaura,in acest caz,gaura de la surubul din fata).Plus ca trebuie si lipit de bara de la papuc.Dar in mare,cum vi se pare remorca?:D
Schumy:
Ce remorca ca eu nu vad nicaieri remorca postata de tine?
Este ok ca-ti place sa modifici machete ,totusi vegetalele nu merg in combinaie cu machetele(cel putin asa stiu eu)
Ai 15 ani am inteles , multi inainte.Pune mai mult imaginatia la contributie .Daca ai nevoie de sfaturi si nu te pricepi la ceva da-mi un pm si o sa te ajut cum pot.!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă