MINIAUTO - ZONA FORUM ȘI COMUNITATE > FORUM MINIAUTO

Upload Imagini - Ghid

(1/21) > >>

Ciprian:
ce-ar fi sa rezolvam problema cu pozele?! totusi e un forum ce se bazeaza foarte mult pe fotografii si e destul de enervant (cel putin pt mine) sa tot incarci poze in imageshack...

Stefan:
Ciprian > bine ai venit !

ref. poze : eu as aborda subiectul asta intr-un mod diferentiat ;)

Am vazut cum se descurca alte forum-uri de acest gen, si problemele sunt aceleasi :

1. Pozele pot sa stea pe serverul forum-ului. Astfel se asigura acces rapid la ele, dar spatiul ocupat creste repede ( chiar exponential ), si mai devreme sau mai tarziu se depasesc limitele "free" ale hosting-ului. De aici incolo, hobby-ul incepe sa coste, si incepe vanatoarea de trafic sau de donatii/sponsorizari, pentru sustinerea cheltuielilor si dezvoltarea proiectului respectiv.

2. Pozele pot sa stea pe servere externe specializate, gen Imageshack sau altele. Nu exista problema spatiului sau a costului, insa accesul este mai greoi, dupa cum ati spus si voi.

Cea mai comuna rezolvare este postarea unor imagini mici si reprezentative direct pe serverul forumului ( pana se umple ), si postarea celorlalte imagini mai mari ( alte unghiuri, detalii, etc ) pe servere externe.

Momentan ( in cele doua saptamani de existenta a Forum-ului Miniauto ) nu m-am lovit de obstacole mari , dar sunt constient ca asta poate deveni rapid o problema, asa ca promit ca o sa ma consult cu Sorin - IT in timp util pentru prevenirea oricaror disfunctionalitati ce pot aparea.

P.S.
un amic, fotograf semi-profesionist, spunea ca exista "poze" si "fotografii"... ::) ;) ;D

Ciprian:
...................................

si eu sincer daca vad la cineva o macheta detaliata as vrea sa o vad la adevarata valoare nu la 6 poze. sincer sa as prefera sa imi postez aici colectia decat acolo dar din pacate treaba cu upload-ul de poze de aici ma termina...

Stefan:
Ciprian, ce nu merge la upload-ul de aici ?
Cum il faci tu ?

Ciprian:
ma refer la incarcatul pozelor pe imgeshack.. la mine merge foarte greu... stiu care e problema cu serverul ca am discutat si pe alt thread. poate o sa am rabdare sa postez si aici totusi... eventual pun 2-3 poze cu toate machetele gramada si pe masura ce apar modele noi o sa postez (toate pe rand chiar nu am cand sa le iau cu imageshack cu tot)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă