MINIAUTO - ZONA FORUM ȘI COMUNITATE > PROBLEME TEHNICE
Ultimele "N" mesaje
AloneAnonim:
--- Citat din: Stefan din 02/23/12*, 14 ---
Am dezactivat "ultimele 100 de mesaje"
--- Terminare citat ---
)0(
Piniuli:
Foarte bine. Intr-adevar a cauzat multe probleme... Sper sa ramana asa pt totdeauna
ez*:
Stimati moderatori...cred ca functia respectiva privita per ansamblu e o functie foarte utila fiecarui forum...nu inteleg de ce pentru cateva persoane ofuscate de numele DeA (care trebuie sa recunoastem, chiar daca asta inseamna un numar mare de incepatori si copii ca useri ai forumului, a adus un suflu nou in bransa, a activat/reactivat sechele si microbi in alti colectionari) trebuie sa facem noi un pas catre posta cu porumbei...functia de ultimele mesaje este utila cred tuturor persoanelor care vor sa aiba o prezenta activa pe acest forum, cu atat mai mult celor care din lipsa de timp o vizualizau urgent si erau "la zi" cu ultimele discutii purtate atat in topicuri de interes cat si in "balarii"...
...deci onorata echipa tehnica, va rog sa reganditi aceasta decizie...sincer, credeti ca aparitia numelui DeA, (da, sunt cele mai fierbinti topicuri in aceasta perioada, chiar daca cu o serie de posturi stupide), in cateva topicuri trebuie sa duca la inhibarea acestei functii ??
Cu stima,
un utilizator frecvent al acestei functii...
Piniuli:
Poti folosi optiunile
"Mesaje necitite de la ultima autentificare" si
"Rãspunsuri noi la mesajele mele"
Eu unul nu m-am uitat niciodata la ultimele 100 de mesaje.
Pt ca da, se pare ca acea optiune i-a facut pe multi sa refuleze, asa cum s-a vazut..,
Ciprian:
ez*, decizia luata ieri ii apartine exclusiv lui Stefan. Poate mesajele de jos vor reveni dupa ce se mai calmeaza spiritele si dupa ce se vor opera cateva modificari in echipa de moderatori.
Pana una alta, recomand functia "Mesaje necitite de la ultima autentificare" din topul paginii principale. E oarecum similara.
--- Citat ---Pt ca da, se pare ca acea optiune i-a facut pe multi sa refuleze, asa cum s-a vazut..,
--- Terminare citat ---
Afirmatia e subiectiva, nu toti cei care au comentat la respectivele discutii folosesc functia aia.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă