MINIAUTO - ZONA FORUM ȘI COMUNITATE > FORUM MINIAUTO

AVIZIER : Anunturi, Avertismente, Suspendari, Banari

(1/79) > >>

Stefan:
Am placerea sa va anunt ca incepand cu data de 26.01.2009,  dl. Andrei Nedelcu (andyned)  tocmai a fost uns in mod oficial Moderator Local  pe zona "Scara 1:43" , in urma cererii personale, discutate si aprobate de catre echipa Miniauto.

Grupul de moderatori locali primeste astfel un sprijin puternic, fiind in ultimul timp cu efectivul incomplet (oleco nu mai este moderator in aceasta zona).

Sper sa-si faca bine treaba 

Stefan:
Anunt (fara placerea dinainte) :

Incepand cu 01.02.2008, alex230 nu mai indeplineste functia de Moderator Local, fiind in continuare simplu user al forum-ului Miniauto.

Eventualele comentarii rog sa fie scurte si la obiect, in caz contrar vor fi sterse fara explicatie
(cum au fost cele dinainte, ale lui ksm & DS )

Stefan:
Anunt:

user-ul Vlad Ace primeste o suspendare (banare) temporara de 10 zile, incepand de astazi 06.02.2009

detalii:
http://miniauto.ro/forum/index.php?topic=653.0

Stefan:
Am reala placere sa va anunt ca Alex230 a revenit in postura de Local Moderator la zona WWW, dupa o binemeritata perioada de odihna  8)

se pare ca a dat si ceva examene in perioada asta, ca sa nu se plictiseasca  ;D O0

Alex230:
Dap ,am avut si examene...am avut destul de lucru...dar am revenit spre bucuria unora si spre dezamagirea altora dupa gresala facuta acum o saptamana si ceva ;)
Regulile se aplica ,v-as ruga sa le respectati in continuare. Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă