MINIAUTO - ZONA CU JUCĂRII - MAȘINUTE ȘI ALTELE > JUCĂRII de tablă sau plastic

Forumul fiat.3xforum.ro - discutii despre jucarii

(1/1)

Stefan:
multa lume buna pe acolo din lumea jucariilor

http://fiat.3xforum.ro/post/1413/25/Jucarii_Romanesti_Tabla_sau_Plastic/

Stefan:

--- Citat din: Meteor din 01/07/12*, 00 ---Cristi, in alt topic am scris:
... am si eu motivele mele pentru care postez astfel pozele. De exemplu: de pe fiat.3xforum se tot preiau pozele pe un alt blog, fara nici o mentiune a sursei... nu mi se pare corect!

--- Terminare citat ---

Meteor,
dar de cand este "fiat.3xforum" o referinta in pozele cu jucarii vechi romanesti ?

si referitor la "interogatoriu", e bine sa fie non-distructiv  ;D 8)

Meteor:

--- Citat din: Stefan din 05/03/12*, 12 ---Meteor,
dar de cand este "fiat.3xforum" o referinta in pozele cu jucarii vechi romanesti ?
si referitor la "interogatoriu", e bine sa fie non-distructiv  ;D 8)

--- Terminare citat ---

Cand te uiti pe miniauto, daca nu te inregistrezi, se vad pozele "urcate" pe alte site-uri, dar pozele salvate pe serverul miniauto NU. Pe alte alte forumuri, cum este si cel la care am facut referire, pozele se pot vedea indiferent daca esti sau nu esti inregistrat. Si de aici si "piticul" meu cu pozele: este un site despre... alte vremuri, in care sunt preluate foarte multe poze de pe fiat.3xforum, fara nici o referire asupra sursei si nici dupa multiple interperpelari nu mi-au raspuns cand i-am... atentionat asupra situatiei.

Referitor la interogatoriu... a fost bland si constructiv.  ;D

Stefan:

--- Citat din: Meteor din 05/03/12*, 14 ---Cand te uiti pe miniauto, daca nu te inregistrezi, se vad pozele "urcate" pe alte site-uri, dar pozele salvate pe serverul miniauto NU. Pe alte alte forumuri, cum este si cel la care am facut referire, pozele se pot vedea indiferent daca esti sau nu esti inregistrat.
............

--- Terminare citat ---

discutabil... depinde si de politica forumului respectiv fata de vizitatorii externi care nu au cont, plus niste setari interne care trebuie bifate sau debifate, in functie de tipul forumului

oricum, "fiat..." mi se pare ultra-specializat, pe masini Fiat, nu ?
tot nu inteleg de ce este o autoritate in jucariile vechi...

paraschivrazvan25:
Este un forum cu foarte multi vizitatori care inca functioneaza

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă