Autor Subiect: Colecþia mea de machete - AUTO - scara 1.18 - CLaudiaMDB  (Citit de 9128 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline r27kul

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 161
  • Gen: Bărbat
  • WRC
Si cu 320 WTCC-ul, pe cand?
Colin McRae forever!
http://r27kul.blogspot.com/

Offline MillionDollarBaby

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 138
  • Gen: Femeie
  • Participant Curse / Fotograf
BMW E90 320si WTCC 2006 , scara 1.18 , AutoArt
Plain Body Version

Mi-a ajuns ieri achiziþia mulþumitã lui Ciprian ( CIPONE ) dar am vrut sã-i fac poze afarã , puteam practic ºi pe noapte dar am zis cã mai bine prind un apus frumos în care sã-i scoatã albul mai mult în evidenþã ºi coloritul de toamnã pe fundal  
Macheta este extrem de bine realizatã atât interior cât ºi exterior , nu i-am gãsit minusuri dar aº fi preferat alt eleron ºi alt design la bara din spate...
Jantele sunt BBS ºi foarte frumoase , motorul bine realizat , interiorul plin de detalii interesante precum rollcage-ul + scaunul recaro care îmi place mie foarte mult atât la machete cât ºi la maºini reale  
Deschide toate cele 4 uºi + capotã ºi portbagaj ...mai multe vedeþi în poze care sper sã vã placã , o sã-i fac ºi câteva de noapte cã mi-a venit o idee ...dar asta dupã timpul de care o sã dispun  ...
Eleronul deºi nu aratã bine ca design este special fãcut pentru racing  :/()?!?

• Junior Member
  • **
Si cu 320 WTCC-ul, pe cand?

Uite acum :))

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
Care-i problema cu eleronul ? ca n-are 2 metri ca la masinile de drift ?? Eu zic ca arata f bine. Si-mi plac jantele de pe turisme :))))
Click the banner to see my site

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
Foarte bine arata macheta asta! Felicitari pentru achizitie ...
Si pozele sunt reusite. ;)

Offline r27kul

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 161
  • WRC
Superb, cre' ca datorita pozelor tale o sa-mi iau si eu macheta. Astept doar sa o vad in realitate(nu exemplarul tau, ca e cam dificil) si e a mea  ;D.
Colin McRae forever!
http://r27kul.blogspot.com/

• Junior Member
  • **
Care-i problema cu eleronul ? ca n-are 2 metri ca la masinile de drift ?? Eu zic ca arata f bine. Si-mi plac jantele de pe turisme :))))

Nu-i nicio problemã , nu-mi place mie personal ....eu am alte gusturi la eleroane :p

Foarte bine arata macheta asta! Felicitari pentru achizitie ...
Si pozele sunt reusite. ;)

Mulþumesc frumos :D

Superb, cre' ca datorita pozelor tale o sa-mi iau si eu macheta. Astept doar sa o vad in realitate(nu exemplarul tau, ca e cam dificil) si e a mea  ;D.

Chiar te rog :D Ce anume e a ta ? :p

Offline radu_

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 225
ti-as sugera sa participi la concursul "fotografia lunii" pentru ca ai poze foarte reusite/superbe!
Ai votul meu, te anunt de acum.   )0(

Misto macheta, eleronul este foarte ok din considerentul ca ala este cu un scop acolo, nu neaparat pt. design.

• Junior Member
  • **
ti-as sugera sa participi la concursul "fotografia lunii" pentru ca ai poze foarte reusite/superbe!
Ai votul meu, te anunt de acum.   )0(

Misto macheta, eleronul este foarte ok din considerentul ca ala este cu un scop acolo, nu neaparat pt. design.

Particip ! Am pus deja poza :D Luna trecutã ºtiam de concurs dar am uitat sã pun poza :)) ªtiu cã eleronul este pus cu un scop , eu doar m-am referit la design ºi atât ...în rest nu am nimic de comentat asupra machetei ...doar puþine pretenþii la bara din spate în rest este impecabilã din punctul meu de vedere :D Mulþumesc pentru aprecieri :D

Offline gigelm5m3

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 354
Superba macheta, eu am varianta de WTCC cu numarul 2, desi nu-mi plac masinile cu decal-uri asta arata superb si este si foarte atent lucrata.

Felicitari pt poze, dar mai ales pentru achizitie, usor usor schimbi calitatea machetelor.

• Junior Member
  • **
Superba macheta, eu am varianta de WTCC cu numarul 2, desi nu-mi plac masinile cu decal-uri asta arata superb si este si foarte atent lucrata.

Felicitari pt poze, dar mai ales pentru achizitie, usor usor schimbi calitatea machetelor.

Mulþumesc frumos :D

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
macheta asta ma fascineaza pentru sistemul de deschidere a capotei fata, trebuie s-o iau si eu neaparat!!

(iar E90 e BMW-u meu favorit. dupa Z3 :/()?!?)
cumpar masinute cu cheita

• Junior Member
  • **
« Ultima Modificare: 11/19/10*, 13 de MillionDollarBaby »

model collector

• Vizitator
Chiar faina macheta, mie tot mi se pare ca are rotile mici.....

• Junior Member
  • **
Chiar faina macheta, mie tot mi se pare ca are rotile mici.....

Merci , nu sunt mici , sunt potrivite pentru curse ( belive me ºtiu ce zic ) :D