0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
lolstii cand se strang porcii asa in linie, nu ? arata bine toti impreuna... insa originalul PinkPig, "tata lor" (917), tot nu este in gasca asta
Batranul /20 e greu de gasit. PMA nu o sa-l mai faca ,iar cel care l-au facut e mult prea scump acum pt ce ofera. Dar l-as lua fara sa stau pe ganduri daca l-as gasi la un pret decent.Frumos line-up.
Este puþin diferit faþã de modelul de la AUTOart care este din 1959.
Foarte frumos.
Ceva nou pe aici ...Arata chiar ok Supra asta ...
am mai zis, mie nu-mi plac masinile sport negre *dar asta este inca o exceptie de la regula _______________________________* si nici machetele, se pozeaza extrem de greu
Chevrolet Chevelle SS 454 1971 , scara 1.18 , MaistoO machetã luatã de muuuuult timp dintr-o benzinãrie ...nu prea le aveam cu machetele dar mi-a plãcut ºi am luat-o , aratã destul de bine deºi are cam mult crom
Am avut si eu macheta asta. Tin minte ca mi-a placut asa de mult culoarea exterioara, negru mat cu alb, incat cautam cu disperare si modelul normal ca sa fac schimb de sasiu, ca nu-mi placea cu rotile alea. Cromul e cam exagerat, da, dar avand in vedere ca mai si modifici machete cred ca poti sa mai vopsesti din el