MINIAUTO - ZONA FORUM ȘI COMUNITATE > PROBLEME TEHNICE
Butonul cu optiunea "MODIFICA"
Dilo:
Iar a dispãrut opþiunea "modificã"! >:(
Care este motivul de data asta? o><o
Dark Side:
Pai ca sa nu-si mai stearga nimeni pozele.
Si mie mi se pare o idee neinteleapta. :(
bmwh548:
--- Citat din: Dark Side din 07/31/10*, 15 ---Si mie mi se pare o idee neinteleapta. :(
--- Terminare citat ---
.....tot ceea ce voi spune este inspirat de matura si inextricabila unificare intr-un logos catheteric cu realul empiric ce mi-a fost acceptata de acei ce reprezinta relatia interparadigmatica ce se stabileste intre conceptele cheie ale urbanismului nomad, privite din punctul de vedere al tetrapiloctomiei, ce poate nu stiti, insa este arta sublima a despicarii firului in patru, si schitele mecanice ale avulunculogratulatiunii, ce ne invata despre construirea masinilor de salutat matusile, toate acestea ducand la realizarea unui fapt tangibil, ce este complet si impartial euharistic, unde tot ceea ce este vizibil se preteaza la o interpretare realizabila si intemeiata stiintific, dezirabila fiind din punct de vedere uman, ducand la descoperirea adevarurilor de tip narativ si de tip factual in cercetarile comunitatii filatelice asiro-babilionene, creeind cele trei tipuri fundamentale pentru fractalitatea onirica a semnificatiei ontice in praxisul strategiei multiperspectivale, aceste tipuri stand la baza necesitatii simtita ombilical intru creearea Centrului de Irelevanta Comparata, asa cum tetralogia sacra a hipiotilor azteci da nastere unei sacralitati relevante in mitologia templierilor tarzii la masa, Keter fiind mijlocitorul divin al arhaitatii preacurmate a criteriului de echivalenta structurala slaba, tot la fel cum a spune ca arhitectura mayasa este cladita pe baza influentelor barocului tarziu, pozitivismul acestei propozitii fiind intarit de axiomatica sa, este ceva la fel de adevarat cu remarca referitoare la pozitia neuronului in capul unei blonde, ce beneficeaza de comfort sporit, fiind singur; motivatia intrinseca a caracterului activ-complex predeterminat de empirismul sociouman al mascarii personalitatii dedublate in spatele mastii de portelan, este egalata ca valoare vectoriala doar de puterea nemijlocita a limbajului Morse cand vine vorba despre scrierea unei poezii.
saizecisiopt:
Cu ce prilej si cu ce ocazie a fost luata o hotarire de acest gen?
Mi se ingradeste dreptul la libera alegere.Si daca unii useri au ales sa isi sterga pozele este alegerea lor si dreptul lor.
Eu pun pozele si dupa aia fac comentarii despre ele.Dupa ce am pus pozele, nu mai pot spune nimic.
Nu mai umblati cu jumatati de masura cei care comentati despre aceasta masura abuziva!
Nu este corect!Trebuie lasat butonul ,,Modifica''!
Seamana putin cu o frica pentru cazul ca se mai supara vreunul si vrea sa o rada , sa nu poata face nimic cu ,,participarea'' sa la forum.
Ii este cuiva frica ca pierde din septel? Nu pot crede lucrul asta despre acest areopag de conducatori curajosi al umilei noastre cete!
Probabil ca este o greseala pe undeva, vreun pixel ne joaca feste-nicidecum frica faptulului ca mai pleaca cineva si isi ia cu el zestrea.
Sper ca onorata adunare care ne conduce, paste si proteguieste sa beleasca bine ochii aici si sa priceapa clar mesajul.
DACA nu vroiati sa se ajunga la certuri si scandaluri care au degenerat in amenintari si plecari, trebuia sa faceti un curs de moderatori.De aceea acum printre alte masuri punitive-nelalocul lor- se numara si chetia asta cu acest buton.
Este o vorba-,, dupa razboi,multi viteji se arata''.
Stefan:
Domnilor,
Eu am hotarat scoaterea butonului "modifica", tocmai datorita folosirii lui abuzive
(vezi cazurile klauzeklauze si gabriel43)
Butonul ramane suspendat pana gasesc o cale de rezolvare a problemei (eventual modificare la un maxim de 1-3 ore de la postare)
Nu se ingradeste nici un drept la libera exprimare, acest drept consider ca fiecare si-l exercita in mod plenar atunci cand se inregistreaza pe forum, accepta conditiile si regulile existente, si posteaza pe forum in deplina cunostinta de cauza.
Ulterior postarile devin parte integranta din forum si se supun Regulamentului General de functionare (a carui citire periodica o recomand calduros fiecarui user)
Daca cineva doreste modificarea postarilor, o poate face prin intermediul moderatorilor (insa nu in mod abuziv, pentru orice litera mancata - recititi ce ati scris inainte sa apasati butonul de trimitere a mesajului, nu este un chat ca sa conteze viteza de scriere)
PS1
Dl 68,
"septelul" este in crestere, nu asta este motivul disparitiei butonului.
Partea proasta este ca au disparut poze de machete si informatii care erau de interes general, si am considerat asta o dovada de egoism si imaturitate din partea celor doi.
In cazul in care un user doreste sa-si inchida contul pe acest forum, exista o procedura "regulamentara" si pentru asta.
PS2
Daca cineva insista sa-si doreasca butonul "modifica" pentru uz personal, poate sa ma contacteze, sa-si motiveze dorinta cu argumente plauzibile si va avea parte temporar de acest buton miraculos.
Pana atunci butonul ramane ascuns, datorita folosirii lui abuzive si contrare eticii infiintarii si existentei acestui forum
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă