Autor Subiect: BMW M5 E60 [2005][Kyosho]  (Citit de 1874 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline PauL1508

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 102
  • Gen: Bărbat
  • Grande Punto owner :D
BMW M5 E60 [2005][Kyosho]
« : 05/23/10*, 21 »
Actualul M5 E60 a apãrut cu un motor V10 nou dezvoltat de mare turaþie, cu o putere de 373 kw,motor 5.0 i (507 CP). M5-ul are o cutie de vitezã semiautomatã cu 7 viteze, ºi poate sã ajungã viteza de 200 km/h în doar 13,9 secunde.
Fãrã dorinþe suplimentare M5-ul costã cca 93.500 €, cu caroserie Break 96.000 €.
Si acum sa revenim la macheta:
Plusuri:Vopsea ireprosabil aplicata(oricat am stat si am studiat-o nu am vazut nimic in neregula la ea);
          Imbinarile la portiere si capote sunt foarte bune fara lufturi;
          Jantele reproduse fidel;
          Discurile de frana sunt metalice si se invart odata cu rotile;
          Blocurile optice frumos detaliate niturile nefiind vizibile decat la semnalizarile laterale;
          Grilele de la radiator perforate si cromate;
          Interior frumos realizat, butoanele fiind vizibile si frumos detaliate;
          Centuri de siguranta din material textil;
          Manerele de la portiere sunt piese separate;
Minusuri(singurele parti rele pe care le-am gasit dar sunt valabile numai pentru macheta mea):
          Lipseste grila de jos si numarul din fata este putin dezlipit(din acest moriv am luat macheta la un pret foarte convenabil si sincer nu se observa foarte tare.daca nu imi zicea domnul de la care am luat-o ca lipseste grila nu ma prindeam decat dupa mult timp)
In concluzie macheta este una foarte buna care isi merita toti banii dupa parerea mea.

andrei006

• Vizitator
Rãspuns: BMW M5 E60 [2005][Kyosho]
« Răspuns #1 : 05/23/10*, 21 »
Macheta arata foarte bine, dar am o nelamurire. Chiar exista in realitate un M5 E60 cu grile cromate complet ?

Offline PauL1508

• **
  • Mesaje postate: 102
  • Grande Punto owner :D
« Răspuns #2 : 05/23/10*, 22 »
Din fabrica nu iese cu grila cromata complet nici un model dar sunt piese after market care se pot monta gen aceasta:

andrei006

• Vizitator
« Răspuns #3 : 05/23/10*, 22 »
Din fabrica nu iese cu grila cromata complet nici un model dar sunt piese after market care se pot monta gen aceasta:

La modelele non-M (seria 3, seria5) exista optiunea de grila cromata. De fapt e un pachet care cuprinde si grila printre  altele, dar nu mai tin minte exact cum se numeste. La M insa nu stiu cum sta treaba.

Offline justady2002

• **
  • Mesaje postate: 4.272
« Răspuns #4 : 05/24/10*, 13 »
Arata foarte bine. Imi place ca macheta foarte mult, dar ca masina (dpdv al designului) ... deloc! Prefer M5-ul cu o generatie inainte! Dar macheta este foarte bine lucrata!  )0(