Autor Subiect: Subaru Impreza WRX STI [2005][AutoArt]  (Citit de 2470 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

andrei006

• Vizitator
Subaru impreza WRX STI este cel mai puternic impreza stoc iesit din fabrica. Incepand cu anul 2006 denumirea oficiala a ramas doar "STI". Acest model se produce incepand cu anul 1992, timp in care s-au schimbat 3 generatii, fiecare beneficiind de multiple schimbari de aspect si imbunatatiri tehnice. Modelul din 2005 face parte din a doua generatie fiind primul pe care s-a introdus motorul de 2500cmc.
Subaru STI, alaturi de Mitsubishi Evolution poate fi considerata o adevarata masina sport, poate printre cele mai bune reusite "japoneze".

Macheta dispune de multe detalii, marea lor majoritate fiind realizate la nivel inalt. Am optat pentru culoarea neagra tocmai pentru a crea un contrast intre cele doua STI-uri detinute. Totusi, trebuie sa recunosc ca pe alb arata mult mai bine.

Exteriorul masinii este realizat foarte frumos, desi unii ar considera vopseaua prea groasa.

Imbinarile sunt la inaltime, fara lufturi vizibile. Totul e lucrat cu mare atentie.

Grila fata este perforata si ofera machetei un aspect premium. De asemenea aerisirea de pe capota arata foarte bine.

Emblemele "subaru" arata foarte bine. Inscriptiile STI, prezente pe toata masina, nu sunt la acelasi nivel.

Macheta prezinta si cateva detalii de mare efect. Esapamentul inscriptionat "STI" fiind de mare efect. Manerele de la usi sunt realizate din parti separate, spre deosebire de rezervor care este doar desenat.

Farurile si stopurile machetei arata bine. Masina reala nu dispune de blocuri optice create din multe elemente asa ca realizarea lor a fost ceva mai usoara.

Interiorul arata bine, desi spre deosebire de modelul vechi de AA nu dispunde de scaune acoperite cu material poros si foloseste un simplu sticker pentru a reproduce casetofonul din bord. Totusi, materialul folosit la reproducerea scaunelor si a fetelor de usi este placut la atingere.

Portbagajul este mochetat si nu prezinta nimic deosebit. Ar fi de mentionat doar partea de sub capota spate ce arata ca in realitate. Un detaliu ascuns, dar imbucurator.

Motorul arata foarte bine, fiind printre cele mai bune realizari ale unei masini moderne. Sub capota se regaseste si o tija pentru sustinerea acesteia.

Rotile arata bine, desi plasticul folosit nu seamana extraordinar de bine cu aliajul folosit de subaru in realitate. Discurile de frana nu sunt detaliate, insa se poate vedea inscriptia BBS de pe Jante si cea Brembo de pe etieri.

Macheta o consider reusita, mai ales la 50E, pretul la care se gaseste acum in comert. Am pus si cateva poze cu modelul sti din 2001, produs tot de autoart.

Motorul celor doua machete este diferit, un detaliu de care autoart a tinut cont.

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
  • Gen: Bărbat
Rãspuns: Subaru Impreza WRX STI [2005][AutoArt]
« Răspuns #1 : 05/06/10*, 10 »
Foarte reusita seria Impreza de la AUTOart. Am avut si eu modelul alb, a fost printre primele AUTOart cumparate si m-a dat pe spate cu detaliile. Atat cu motorul cat si cu toate logo-urile aplicate incredibil de bine. Cel de pe teava de esapamanent e top of the league ;D

Vopseaua mi s-a parut si mie groasa, nu se vedea unde se termina spoilerul fata si incepe caroseria, dar la asta negru vad ca e ok, nu mascheaza detaliile importante.

Felicitari pentru prezentare, e primul Subaru de strada din Index.

Offline Alex_Aeg

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.537
  • Imparatul moare ultimul !!!
« Răspuns #2 : 05/06/10*, 10 »
Il am si eu pe albastru ... sa imi fie rusine ca nu l am pus la prezentari.

Offline radu_

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 225
« Răspuns #3 : 05/11/10*, 23 »
Tin sa te felicit pentru felul in care ai facut prezentarea. Profesional!
Detin Subaru acesta, dar pe alb, pot spune ca este superba ca realizare dar si ca detalii.
Pretul este foarte bun, nu ezitati sa o cumparati, merita!

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
« Răspuns #4 : 05/11/10*, 23 »
Misto, misto ! Ma gandesc cum de au putut pune in schimbul aceste frumuseti porcaria de hatchback.
Click the banner to see my site

andrei006

• Vizitator
« Răspuns #5 : 05/12/10*, 00 »
Misto, misto ! Ma gandesc cum de au putut pune in schimbul aceste frumuseti porcaria de hatchback.

Ai perfecta dreptate. Nu imi dau seama cum de s-a renuntat la modelul asta (2005) pentru uratenia aia. Macar mitsubishi nu a scos versiunea evo la hatchback-ul lor.

Radu, merci de aprecieri.

andrei006

• Vizitator
« Răspuns #6 : 01/08/12*, 02 »
poze noi ...

« Ultima Modificare: 03/19/13*, 14 de Dilo »