Autor Subiect: Rolls Royce Phantom VI [1968][TRL]  (Citit de 3197 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mavrodin118

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 6.655
  • Gen: Bărbat
Re: Rolls Royce Phantom VI [1968][TRL]
« Răspuns #15 : 01/27/13*, 14 »
poate primim ceva poze și cu interiorul  :-:)
”Dacă am realiza toți că nu trăim veșnic, am fi cu toții mai amabili. Sunt sigur.” (Juan Manuel Fangio, cvintuplu campion mondial)

Offline promo

• Full Member
  • Mesaje postate: 1.620
    • www.macheteauto.com
« Răspuns #16 : 02/06/13*, 00 »
poate primim ceva poze și cu interiorul  :-:)

da ar fi interesant.
Colectie personala : www.mbogdan.ro
Website:  www.macheteauto.com

Offline Florin

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 101
« Răspuns #17 : 02/06/13*, 02 »
Salut Ionut, superbe pozele si modelul! Felicitari!
Este ciudat (si bine, zic eu) ca modelele RR din anii 60 incep sa aibe mai multa reprezentare in scara 1/18. Daca nu ma insel, Paragon a aratat la Nurnberg modelul Phantom V MPW inca de anul trecut - modelul matrita, iar anul asta a aparut si varianta terminata.

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
« Răspuns #18 : 02/06/13*, 11 »
Salut Florin, merci de aprecieri. RR Phantom V de la Paragon e foarte asemanator din cate am putut sa vad. Sunt cateva chestii care nu arata asa de bine, cum ar fi niturile de la semnalizatoare. Ma intreb daca cele 2 machete au legatura, daca sunt facute pe baza aceleiasi matrite, de exemplu.

Offline Florin

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 101
« Răspuns #19 : 02/07/13*, 02 »
Bazat pe ce am citit pe unele forumuri, modelul TRL nu este licentiat de RR. Daca este adevarat, este destul de posibil ca TRL sa se bazeze pe ce s-a prezentat anul trecut de catre Paragon. Dar usile din spate, asa cum ai precizat in descriere sunt corecte la ambele modele. Paragon nu are cele mai bune detalii, intradevar dar sper eu sa se reflecte un pic si intr-un pret mai scazut - TRL parand a fi un pic mai exclusiv.

Cert e ca sunt primii care vor scoate Jaguar XJ Seria I la 4 usi. Sper din toata inima ca vor urma si un Silver Shadow si un XJ seria III cat de curand. Bazat pe gustul tau, cred ca isi vor gasi locul imediat in colectia ta.

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
« Răspuns #20 : 02/07/13*, 12 »
da ar fi interesant.
interiorul mi s-a parut cel mai interesant, cu barul functional. si imitatia de lemn arata binisor
cumpar masinute cu cheita

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
« Răspuns #21 : 02/07/13*, 14 »
O, da, XJ! mai mult de seria I sau III, as fi preferat seria II. Silver Shadow exista deja, te referi probabil la un sedan. Interiorul nu este asa de functional pe cat pare, barul este fix.