Autor Subiect: Bugatti Type 35 Grand Prix [1924][CMC]  (Citit de 3952 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
Rãspuns: Bugatti Type 35 Grand Prix [1924][CMC]
« Răspuns #15 : 02/17/09*, 12 »
macheta e super ok, dar masina nu ma convinge deloc...... >:D
cumpar masinute cu cheita

Offline ksm

• **
« Răspuns #16 : 06/02/09*, 09 »
Ciprian, asa este, multumesc pentru precizare, levierul franei de mana este functional si actioneaza asupra rotilor din spate.
Am mentionat in primul post, probabil ca nu ai observat.
Practic toata reteaua de cabluri otelite este functionala, inclusiv cele care actioneaza asupra rotilor din fata.

Ce este de asemenea interesant, macheta este prevazuta cu un sistem ingenios si foarte simplu de "cric", asemanator cu cel original: doua placi din lemn si un ciocan. Printr-o pozitionare adecvata, masina se "autoridica" pe aceste placi de lemn iar roata poate fi schimbata cu usurinta. Cand am timp, o sa pozez mecanismul respectiv.

Totodata trebuie spus ca tubulatura, conductele din cupru si cablajele electrice strabat intreaga macheta, la fel ca in realitate, traseul fiind neintrerupt.

LE: Specti, ai dreptate cu Jay Leno. Am vazut clipul pe YouTube, merge excelent masina, are un sunet aparte, foarte personal.
promisesei ceva domnu DEX!! ^-^

Offline ksm

• **
« Răspuns #17 : 02/25/10*, 16 »
am intrat si eu in posesia acestei machete, este fabuloasa

observ ca dex nu a pozat si cele 2 cricuri din lemn cu care a venit macheta, si nici ciocanelul. sunt si ele superbe

PS multumesc Dorin!

Offline ksm

• **
« Răspuns #18 : 02/28/10*, 16 »
sa nu se supere dl dex ca intervin in topicul dansului. va arat cele 2 cricuri de care vorbea dansul, care vin in cutie impreuna cu un ciocanel. ultima poza surprinde sistemul functional al franei de mana

am studiat masina asta si nu am gasit niciun subansamblu sau detaliu care sa nu fie reprodus la scara, si regasit in macheta. am mari rezerve in ce priveste superioritatea machetelor BAUER, in afara dimensiunilor duble si greutatii cvadruple, desi recunosc ca nu le-am vazut

Offline dex

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 765
    • www.alexbadulescu.ro
« Răspuns #19 : 02/28/10*, 17 »
frumos, acum vad si eu exact cum functioneaza cricurile (desi banuiam).

eu am ramas dator cu pozele ... (din pacate le am in cutia machetei, pe care am si infoliat-o, de aia nu le-am mai scos).

Offline ksm

• **
« Răspuns #20 : 02/28/10*, 17 »
am uitat sa mentionez ca cele 2 piese de lemn nu sunt de aceleasi dimensiuni, cel spate fiind mai lung...

Offline Diecast

• **
  • Mesaje postate: 1.225
  • De profesie Dealer de machete
    • Autoart.ro
« Răspuns #21 : 02/28/10*, 20 »
sa nu se supere dl dex ca intervin in topicul dansului. va arat cele 2 cricuri de care vorbea dansul, care vin in cutie impreuna cu un ciocanel. ultima poza surprinde sistemul functional al franei de mana

am studiat masina asta si nu am gasit niciun subansamblu sau detaliu care sa nu fie reprodus la scara, si regasit in macheta. am mari rezerve in ce priveste superioritatea machetelor BAUER, in afara dimensiunilor duble si greutatii cvadruple, desi recunosc ca nu le-am vazut

La partea mecanica sunt cei mai tari Bauer, nu degeaba scot la vanzare si varianta doar de sasiu. La finisari, strat de vopsea sunt mai fini CMC. Te astept la o vizionare daca vrei.
Recomand www.SHOWbox.ro - Vitrine high-end pentru machete 1/18

Offline Gabriel

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 57
  • Gen: Bărbat
    • A battle against monotony
« Răspuns #22 : 03/01/10*, 11 »
Super macheta :-) . Inca o macheta care te face sa iti sara palaria de pe cap :-)) la ce detalii are . Imi place foarte mult si culoarea .
Pasiunea pentru masini , nu tine cont de scara ! :-)

Offline ksm

• **
« Răspuns #23 : 03/01/10*, 14 »
cred ca nu exagerez daca spun ca este cea mai detaliata macheta CMC, in ciuda dimensiunilor modeste, care nu prea lasa spatiu de manevra producatorului...

Offline promo

• Full Member
  • Mesaje postate: 1.620
  • Gen: Bărbat
    • www.macheteauto.com
« Răspuns #24 : 03/01/10*, 15 »
cred ca nu exagerez daca spun ca este cea mai detaliata macheta CMC, in ciuda dimensiunilor modeste, care nu prea lasa spatiu de manevra producatorului...
cea mai detaliata macheta pe care o detii tu..... poate...
Colectie personala : www.mbogdan.ro
Website:  www.macheteauto.com

Offline ksm

• **
« Răspuns #25 : 03/01/10*, 17 »
cea mai detaliata macheta pe care o detii tu..... poate...
asta cu siguranta. sa-mi arati frana de mana functionala la Sharknose <-o

Offline dex

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 765
    • www.alexbadulescu.ro
« Răspuns #26 : 03/01/10*, 19 »
Sharknose e plin de plastic fata de Bugatti. Mai ales pe dedesubt, pe la articulatii.

Bugatti Type 35 e, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai rafinate machete. Tesatura caroseriei este executata absolut superb, frana de mana si toate parghiile sunt excelente iar interiorul este superb si foarte realist. Poate e cel mai frumos interior de curse dintre toate CMC-urile.

Offline ksm

• **
« Răspuns #27 : 03/01/10*, 20 »
sa nu uitam si celelalte 2 manetute functionale, cea imediat din spatele levierului franei si cea din stranga, care actioneaza un pistonaj