Autor Subiect: Mercedes-Benz E-Klasse (W212) [2009][Minichamps]  (Citit de 5396 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Bizi

• Vizitator
ce misto e in ultima poza :) dar per ansamblu nu mi se pare deosebita masina

Offline Florin

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 101
  • Gen: Bărbat
Sper sa ne "loveasca" Minichamps si cu variante AMG de la W212, ca inafara de SL65 ai crede ca nici nu stiu de existenta modelelor AMG (si Kyosho aproape la fel)

Daca nu, bazat pe poze e destul de bine facut si modelul de serie. Felicitari pt achizitie si asteptam "T"-ul

Offline Oleco Motors

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.191
  • Colectionar si constructor handmade de machete
Superba macheta. Sa o stapanesti sanatos!

model collector

• Vizitator
Pe mine macheta ma dezamageste, motorul un capac capac 3D, inteleg ca asa este el si in realitate, dar puteau pune lufturi mai adanci, recipientul ala dintr-un plastic transparent sau alb, ma rog. Dar la interior este si mai rau, spatiul acela imens intre bord si montant, daca tot au pus mocheta de ce naiba nu au dus-o si pe partea inferioara a consolei, sau pe sub scaune. Se vede aiurea mocheta pusa doar in locul presurilor si plastic peste tot. Nu prefer genul acesta de modele, dar as lua Maisto daca nu as vrea sa platesc pretul unui Aa. Sper ca nu am suparat pe nimeni, este parerea mea.

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
Pe mine macheta ma dezamageste, motorul un capac capac 3D, inteleg ca asa este el si in realitate, dar puteau pune lufturi mai adanci, recipientul ala dintr-un plastic transparent sau alb, ma rog. Dar la interior este si mai rau, spatiul acela imens intre bord si montant, daca tot au pus mocheta de ce naiba nu au dus-o si pe partea inferioara a consolei, sau pe sub scaune. Se vede aiurea mocheta pusa doar in locul presurilor si plastic peste tot. Nu prefer genul acesta de modele, dar as lua Maisto daca nu as vrea sa platesc pretul unui Aa. Sper ca nu am suparat pe nimeni, este parerea mea.

Din multe puncte de vedere, macheta este dezamagitoare! Adica ma asteptam la mai mult de la Minichamps! Motorul este, intr-adevar, punctul nevralgic al modelului, Dar in acelasi timp sunt destule detalii care mie imi plac si imi fac macheta asta foarte draga!     
     Aspectul general al exteriorului e unul dintre aceste detalii! Ca motorul este foarte slab la un astfel de model ( ne-CMC, Exoto ...) nu este un aspect care sa ma deranjeze foarte tare! Pt ca motorul nu il vad - nu tin macheta deschisa, si nu recomand nimanui sa  o faca! Aici intervine felul in care fiecare isi analizeaza si critica machetele, sau care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca un model, ca el sa devina interesant sau "demn" de a intra in colectia cuiva, iar aceste aspecte sunt SUBIECTIVE si tin de gusturi - care nu se discuta ! ;)
     In concluzie, mie imi place mult de tot macheta asta, chiar si asa, cu motorul acela redat de o placa 3D !!! Asta e tot ce conteaza!  ;D

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
Macheta are 1,007 kg.

Offline johann.nunweiller

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 21.165
Re: Mercedes-Benz E-Klasse (W212) [2009][Minichamps]
« Răspuns #21 : 08/23/13*, 22 »
Inca o steluta frumoasa!