Autor Subiect: Shelby Daytona Coupe 1964 LeMans [1964][Exoto]  (Citit de 2540 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline promo

• Full Member
  • Mesaje postate: 1.620
  • Gen: Bărbat
    • www.macheteauto.com
Shelby Daytona Coupe 1964 LeMans GT Class winner - EXOTO -1/18

Editie limitata scoasa de Exoto - aceasta varianta "Gurney/Bondurant Viking Blue #5" a fost produsa in 10000 de exemplare, ultimul fiind produs in 1998 .
fiecare model este numerotat indivirual , al meu fiind 5201.

Masina cu numarul #5 este castigatoare in 1964 LeMans --GT III Class , avand ca soferi pe Dan Gurney si Bob Bondurant, iar la general a iesit pe locul 4. Cei de la Ferrari au fost castigatori dar acest model Daytona a reusit sa invinga GTO(ferrari) la clasa GT spre satisfactia creatorului Carol Shelby.

Macheta are multe detalii pentru perioada in care a fost produsa. Deasemena a capatat si o valoare mare de piata datorita faptului ca nu se mai produce.

macheta este destul de grea avand sasiul de metal, aerisirile din lateral si spate acoperite cu plasa de sarma.
motorul are multe detalii cablajele fiind executate foarte frumos.
cauciucurile Goodyear cu linie albastra foarte frumos executate.
instrumentele de bord iarasi foarte bine realizate ( nu am reusit eu sa le prind bine in poze )

ca minusuri as putea mentiona dog-legs la usi si geamul din spate.
fiind o macheta veche geamurile s-au cam ingalbenit, macheta fiind tinuta in praf cred...

« Ultima Modificare: 11/27/21*, 00 de Dilo »
Colectie personala : www.mbogdan.ro
Website:  www.macheteauto.com

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
felicitari pentru prezentare!! scurta si la obiect, nu pomelnic!! despre macheta, nah, e Exoto, i se iarta pacatele!! despre masina: Ferrari a castigat! <-o
cumpar masinute cu cheita

Offline justady2002

• **
  • Mesaje postate: 4.272
Foarte frumos si detaliat model. Nu e genul meu, dar imi place!

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
foarte reusita macheta, insa are doua inconveniente din punctul meu de vedere: niturile de la faruri/proiectoare si balamalele prea mari de la usi. oricum, o macheta rara deja, iar preturile nu sunt foarte prietenoase in cazul versiunilor pastrate perfect.

promo, ar fi interesant daca ai pune o poza clara cu radiatorul din fata.

Offline Andrei G.

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 827
Superb nivelul de detaliu al acestei machete,desi nu ma dau in vant dupa acest model,se pare ca cei de la Exoto au realizat foarte bine acest model ;D

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
Andrei ,cred ca nu ai vazut modelele mai recente de la exoto. Asta e "chel" comparativ cu ce scot de 4-5 ani incoace. E grad motorbox.
Dar avand in vedere ca macheta are in jur de 11-12 ani ,arata foarte bine pt anii aia si s-a pastrat excelent.

Offline promo

• Full Member
    • www.macheteauto.com
in in anii aia cand a fost produsa macheta a facut furori , multi se intreabau de ce costa asa mult ( ea avand un pret de lansare de 100 $ ) dar dupa ce o vedeau toti erau impresionati si spuneau ca merita fiecare cent...  ;D

eu nu stiu sa ma exprim ce machete cu asemena detalii erau la vremea respectiva... poate colectionarii mai vechi ne pot lamuri... ;)

Offline cosmic

• **
  • Mesaje postate: 1.485
Macheta nu e motorbox, e racing legends si nivelul de detaliu e foarte bun. Nu este adevarat la nivelul uni chaparal sau lola, nu mai zic de Nissan R89-R90 sau Sauber. Acelea insa sunt intr-adevar nivelul lor maxim si au fost mereu ceva mai scumpe. Ca si nivel de pret spre ex Cobra si Corvette grandsport au preturi normale undeva la 160-180euroi iar Nissan, Lola,Sauber undeva la 225-250euroi. AU mai multe e adevarat dar si pretul ....
Promo : si corvette de la exoto au dog-legs, nu au dog-legs cele cu usi in sus la care oricum nu pot avea nu am pus mana pe un vanquish sa vad daca are...

Offline ksm

• **
  • Mesaje postate: 6.257
Macheta nu e motorbox, e racing legends si nivelul de detaliu e foarte bun. Nu este adevarat la nivelul uni chaparal sau lola, nu mai zic de Nissan R89-R90 sau Sauber. Acelea insa sunt intr-adevar nivelul lor maxim si au fost mereu ceva mai scumpe. Ca si nivel de pret spre ex Cobra si Corvette grandsport au preturi normale undeva la 160-180euroi iar Nissan, Lola,Sauber undeva la 225-250euroi. AU mai multe e adevarat dar si pretul ....
Promo : si corvette de la exoto au dog-legs, nu au dog-legs cele cu usi in sus la care oricum nu pot avea nu am pus mana pe un vanquish sa vad daca are...
nu am vazut la nimeni Vanquish Exoto..
cumpar masinute cu cheita

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
Eu am zis ca e de gradul unui motorbox actual ,nu am zis ca e motorbox.

Offline cosmic

• **
  • Mesaje postate: 1.485
Apropo ca ma rodea curiozitatea : ai incercat sa vezi daca deschide capacul la rezervor?Pe mine ma manca curiozitatea da mi-a fost lene sa o scot din cutie sa incerc :D

Bizi

• Vizitator
interesant model, detalii a la Exoto.....ce sa mai, nota 10

Offline promo

• Full Member
    • www.macheteauto.com
Apropo ca ma rodea curiozitatea : ai incercat sa vezi daca deschide capacul la rezervor?Pe mine ma manca curiozitatea da mi-a fost lene sa o scot din cutie sa incerc :D

nu se deschide.....am incercat :D