Autor Subiect: Ferrari 360 Spider [2000][Hot Wheels]  (Citit de 2209 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
  • Gen: Bărbat
360 Spider a fost cel de-al 20-lea model cabriolet al constructorului din Maranello. Inginerii de la Ferrari au lucrat intens la rigidizarea modelului 360 Modena coupé din care a derivat 360 Spider. Au intarit podeaua, au modificat designul parbrizului, au introdus roll-bars. Prin folosirea Aluminiului, greutatea Spider-ului a crescut doar cu 60 kg fata de coupé. La fel ca la versiunea Modena este folosit acelasi motor V8, de 3,6 litri si 408 CP, care este vizibil sub capota de sticla. Chiar daca 360 Spider dispune de un motor amplasat central, designerii de la Ferrari au gasit totusi un spatiu in spatele pasagerilor in care sa se plieze in 20 secunde soft-top-ul. Acesta putea veni in mai multe culori: negru, albastru, gri sau bej. Interiorul cabrioletului este indentic cu al coupé-ului.

MACHETA:

Ca forma mi se pare destul de reusita si precisa. Insa fiind un HW normal, are mult plastic, la capota motorului, barile fata/spate, unde sunt vizibile si bavuri ... ce mai o macheta low end. Dar care mie imi place foarte mult, si nu as ezita sa ii fac un upgrade. Pentru mine a fost unul din primele modele de Ferrari pe care le-am vazut live (de fapt al doilea, dupa un Testarossa) si era un must-have. Motorul arata decent, avand inscriptiile Ferrari pe chiuloasa. Sigla din spate este frumos redata si este in relief, si inca un aspect placut sunt tevile de esapament chiar reusite. Cauciucurile sunt inscriptionate "Bridgestone Potenza S-02". Se regaseste chiar si stcker-ul "Pininfarina" in lateralele masinii.. Interiorul bicolor este chiar bine realizat tinand cont de nivelul machetei. In compartimentul din fata se regaseste o roata de rezerva si chiar si o geanta de voiaj rosie. Per ansamblu, daca nu ar fi fost atat de mult plastic, macheta ar fi fost superba. Dar cum am zis, sper sa-i fac un upgrade.  ;)

360 Spider 1:1

360 Spider 1:18

Offline ksm

• **
  • Mesaje postate: 6.257
Rãspuns: Ferrari 360 Spider [2000][Hot Wheels]
« Răspuns #1 : 05/02/10*, 22 »
semnalizatoarele alea vopsite sunt dezastru... :-(''
cumpar masinute cu cheita

Offline promo

• Full Member
  • Mesaje postate: 1.620
    • www.macheteauto.com
« Răspuns #2 : 05/03/10*, 00 »
macheta e de toata jena,....am vazut maisto mai bine facute decat asta... am si eu modelul dar o sa renunt...varianta elite este pe piata... )0(
Colectie personala : www.mbogdan.ro
Website:  www.macheteauto.com

andrei006

• Vizitator
« Răspuns #3 : 05/03/10*, 00 »
macheta e de toata jena,....am vazut maisto mai bine facute decat asta... am si eu modelul dar o sa renunt...varianta elite este pe piata... )0(

offtopic: E diferenta mare intre eline si non-elite ? sau au pus doar mocheta si cam atat ... ?

ontopic: masina reala este superba, dar parca cere o realizare mai buna. totusi am impresia ca macheta asta are un raport calitate/pret excelent.
Sa o stapanesti sanatos.

Offline ksm

• **
  • Mesaje postate: 6.257
« Răspuns #4 : 05/03/10*, 09 »
arata mult mai rau decat 360 Coupe Bburago.... asta e parerea mea..
cumpar masinute cu cheita

Offline justady2002

• **
« Răspuns #5 : 05/03/10*, 09 »
offtopic: E diferenta mare intre eline si non-elite ? sau au pus doar mocheta si cam atat ... ?

ontopic: masina reala este superba, dar parca cere o realizare mai buna. totusi am impresia ca macheta asta are un raport calitate/pret excelent.
Sa o stapanesti sanatos.

Diferenta chiar este mare intre Elite si non-Elite. Pe langa detaliile mai fine, la Elite nu mai este folosit plasticul pentru elementele caroseriei.

Offline promo

• Full Member
    • www.macheteauto.com
« Răspuns #6 : 05/03/10*, 12 »
Diferenta chiar este mare intre Elite si non-Elite. Pe langa detaliile mai fine, la Elite nu mai este folosit plasticul pentru elementele caroseriei.

dap, este lucrat putin mai atent, bara fata/spate tot plastic sunt.

Offline justady2002

• **
« Răspuns #7 : 05/04/10*, 09 »
dap, este lucrat putin mai atent, bara fata/spate tot plastic sunt.

Si la Elite tot de plastic sunt barile fata/spate ?? WTF?  o><o
Adica nu dai 20 euro cat pe un HW normal, dai peste 50-60 ...  >:( >:(

Offline promo

• Full Member
    • www.macheteauto.com
« Răspuns #8 : 05/04/10*, 11 »
Si la Elite tot de plastic sunt barile fata/spate ?? WTF?  o><o
Adica nu dai 20 euro cat pe un HW normal, dai peste 50-60 ...  >:( >:(

problema nu e din ce sunt facute....ci sa fie facute bine !!
 ma indoiesc ca 360 - masina reala are barile din tabla  :/()?!?

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #9 : 05/04/10*, 12 »
asta asa e, daca sunt facute bine nu prea are importanta. sa nu fie diferenta de culoare si alte tampenii.

PS: pluralul la bara este BARE, nu bari (sau beri).  :/()?!?