Masina:Acest model de Plymouth Satellite GTX a aparut in anul 1967,in perioada de glorie a muscle car-urilor.A fost denumit un muscle car de "gentlemani".Acest model dezvolta 375 cp,avand sub capota un monstru V8 de 7,2 litri.Prima generatie de GTX s-a produs doar un an,fiind de asemenea si cea mai cautata in prezent.S-au produs 44178 de unitati in doar 4 ani de existenta(1967-1971,chiar 1972 sustine un site specializat).Nu sunt un fan al masinilor americane,dar acest model mi se pare unul reprezentativ ca design pentru un muscle car alaturi de Pontiac GTO sau Shelby GT 500

Macheta:Este primul model achizitionat Highway 61 pe care l-am cumparat in urma cu vreo 2 ani,am ramas placut surprins de nivelul de detaliu ridicat pentru pretul sau(arborele cardanic se invarte,scaunele se culiseaza in fata si sunt rabatabile,bordul se deschide

,interiorul este foarte reusit,imbinarile de la capota asemenea,cauciucurile sunt de calitate superioara,suspensia functionala in pe partea din fata,mansonul de la rezervor este mobil,motorul este foarte detaliat si lista poate continua....),nu am crezut prima data cand am scos-o din cutie ca va fi o macheta reusita,dar nivelul de detalii m-a surprins,in cutie fiind prezenta si o laveta Highway 61 pentru stergerea prafului.Daca va doriti un muscle car si sunteti chiar pasionati,Highway 61 merita din plin,raportul calitate pret fiind aproape imbatabil

Un defect al acestor modele,este abundenta plasticului,deranjanta pe alocuri,facand sa para astfel foarte firava macheta