Autor Subiect: Smart ForTwo [2003][Kyosho]  (Citit de 3398 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sby.ro

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
    • sby.ro
Smart ForTwo [2003][Kyosho]
« : 11/17/09*, 18 »
Macheta este Smart ForTwo Pulse. Exista 4 echipare disponibile la smart scara 1/1 (Pure, Pulse, Passion si Brabus) diferentele sunt la nivel de echipare/design exterior entry-level fiind Pure iar cel de top clar Brabus.

Sunt disponibile cinci variante de motorizari pe benzina si unul pe motorina. Cele pe benzina sunt dupa cum urmeaza:
Benzina:
-999 cmc / 61 cp / 89Nm
-999 cmc / 71 cp / 92Nm
-999 cmc hybrid / 52cp / 92Nm
-999 cmc / 84 cp / 120Nm
-999 cmc / 98 cp / 140Nm (exclusiv pt echiparea Brabus)

Diesel:
-799 cmc / 33 cp / 110Nm

Nu are rost sa vorbim de performante la un Smart, daca vrei performante clar te orientezi catre o alta masina. Varianta de top de la Smart (Brabus) ajunge de la 0-100 km/h in 9.9 se. Smartul in opinia mea este masina ideala de oras.

-----------------------------------------------

Mai jos va prezint o macheta Smart ForTwo varianta PULSE scara 1/18, produsa de KYOSHO. Este extrem de bine detaliata. Interiorul + portbagajul sunt mochetate, motorul care este in “portbagaj” are toate detaliile motorului original. Interiorul este la fel cu foarte multe detalii (aerisitoare, bord, radio/cd etc).
« Ultima Modificare: 11/18/09*, 10 de Ciprian »

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
Rãspuns: Smart ForTwo (Pulse)[2003] [KYOSHO]
« Răspuns #1 : 11/17/09*, 20 »
Foarte faine pozele. Studio, lumini?

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 11/17/09*, 20 »
Ai si poze cu interiorul de care ne-ai spus ca e bine realizat? Vrem sa-l vdm ... :P
Btw ... frumoase poze ! ;)

Offline promo

• Full Member
  • Mesaje postate: 1.620
    • www.macheteauto.com
« Răspuns #3 : 11/17/09*, 22 »
ai uitat sa mentionezi.... mult plastic...foarte mult plastic.... ( sa il citez pe superbingo )
Colectie personala : www.mbogdan.ro
Website:  www.macheteauto.com

Offline AdyAero

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 3.265
  • 1:72
« Răspuns #4 : 11/18/09*, 10 »
Vad eu prost sau are stopuri vopsite? :-\

Offline Alex_Aeg

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.537
  • Imparatul moare ultimul !!!
Rãspuns: Smart ForTwo [2003][Kyosho]
« Răspuns #5 : 11/18/09*, 23 »
Nu cred asa ceva ... nu sunt asa varza Kyosho.

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
« Răspuns #6 : 11/18/09*, 23 »
Si eu vad cam la fel... par a fi... vopsite :o
Click the banner to see my site

Offline DoYaSeeMe

• Colectionar de rand
  • Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 373
« Răspuns #7 : 11/19/09*, 11 »
Stopurile nu sunt vopsite, desi asa par in poza. Smart-ul e de la mine, am si eu cateva si intr-adevar au mult plastic, usile sunt cu doglegs, discurile de frana nu sunt detaliate. Dar chiar si asa se ridica mult peste nivelul unui maisto sau bburago, e bine proportionat, inchegat, finisajele sunt de calitate Kyosho, are interiorul mochetat, are si o trapa ce ascunde motorasul din spate, are suspensii la roti. Are bodypanels de alta culoare care se pot schimba (cea din fotografii se poate face gri cu negru), si macheta prezinta detalii dragute chiar si sub caroserie. Nu este din high-end, dar are un raport pret-calitate foarte bun din punctul meu de vedere si ocupa putin spatiu (eficient) in colectiile 1:18  ;D .

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #8 : 11/19/09*, 12 »
Stopurile nu sunt vopsite, desi asa par in poza. Smart-ul e de la mine, am si eu cateva si intr-adevar au mult plastic, usile sunt cu doglegs, discurile de frana nu sunt detaliate. Dar chiar si asa se ridica mult peste nivelul unui maisto sau bburago, e bine proportionat, inchegat, finisajele sunt de calitate Kyosho, are interiorul mochetat, are si o trapa ce ascunde motorasul din spate, are suspensii la roti. Are bodypanels de alta culoare care se pot schimba (cea din fotografii se poate face gri cu negru), si macheta prezinta detalii dragute chiar si sub caroserie. Nu este din high-end, dar are un raport pret-calitate foarte bun din punctul meu de vedere si ocupa putin spatiu (eficient) in colectiile 1:18  ;D .

da, se reflecta ciudat lumina din genul ala de stopuri. sunt foarte bine facute. eu am vazut live un model ForFour si intr-adevar, Smarturile nu sunt cine stie ce, dar cand te gandesc ca pretul e de aproximativ 20 de euro nu mai ai ce comenta.

Probabil sunt si modele mai vechi, asa as explica doglegs, lipsa mochetei si a unor detalii minore, dar forma, vopseaua, blocurile optice si detaliile exterioare sunt aproape perfecte.

Offline DoYaSeeMe

• Colectionar de rand
  • Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 373
« Răspuns #9 : 11/19/09*, 17 »
Adaug si eu niste poze cu cel din colectia mea: