Autor Subiect: Ferrari FXX Special Edition MS [2005][Hotwheels]  (Citit de 2535 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cosmic

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.485
Desi vroiam sa pun conform solicitarilor un Ferrari galben m-am hotarat intr-un final sa il pun pe acesta negru deoarece multi ( printre care si eu, recunosc ) am considerat pana in aceasta seara cand l-am desfacut pentru prima oara ca nu e nici o diferenta intre un model HW Elite si unul Super Elite, dar concluzia e urmatoarea : diferenta e ENORMA!
Pentru ca masina deja cred ca 99% din populatie stie despre ce este vorba ( s-au fabricat numai 30 modele Ferrari FXX din care ultimul i-a fost oferit lui Michael Schumacher - de unde si nr 30 pe portiere si este de asemenea singurul Ferrari FXX care nu are dunga alba caracteristica ) voi detalia numai macheta nu si masina reala.
Lasand la o parte ambalajul exclusiv al seriei super elite ( care arata e drept foarte bine ) singurul lucru care pare a fi diferit fata de varianta normala elite e vopseaua speciala cu particule asemanatoare celor de la exoto cu seria standox. Pe langa asta un ochi atent poate observa un alt mic detaliu : stergatorul de parbriz realizat extrem de fin si care imita perfect un stergator reali si nu doar o simpla bagheta de plastic asa cum m-as fi asteptat eu. Surprizele vin insa cand deschizi portierele si ridici capacul portbagajului...
Motorul este mult mai detaliat si cel mai important ( lucru apreciat de majoritatea machetistilor ) foloseste in proportie de peste 90% numai componente metalice, o adevarata placere pentru ochiul unui colectionar...Dar dupa ce am ramas impresionat de motor m-a surprins si mai placut partea din interior a capacului ce acopera compartimentul motor : aceasta are pe ea un material semi-moale care imita destul de bine fibra de carbon si este extrem de ciudat la atingere nedand deloc impresia ca dedesubt s-ar afla totusi metal....
Si in sfarsit marea descoperire : interiorul, cea mai mare realizare din punctul meu de vedere ( din pacate aparatul foto implora sa il schimb neputand reda nici pe departe ce e acolo de relevat... ). Daca la centurile de siguranta rosii care sunt din material textil m-as fi asteptat la un asemenea nivel nicidecum nu m-as fi asteptat la tapiteria scaunelor : scaunele sunt complet acoperite cu un plus foarte fin care pot spune ca mai reusit decat materialele pe care le-am vazut la interior in modele CMC sau EXOTO, dar nu numai atat : intreaga podea e acoperita cu un material gumat ce denota faptul ca acestui model i-a fost acordata o atentie sporita si ca cei de la hotwheels daca vor pot...Din pacate materialul folosit pentru podea nu l-am mai intalnit nici la KYOSHO, exoto sau alti producatori asa ca nu pot sa fac o comparatie reala insa m-a impresionat extrem de mult...
Dat fiind ora tarzie si ca maine ma duc la prima ora la servici nu mai va retin si va las sa va delectati nu niste poze ( atat cat mai poate si KODAK-ul meu batran... :)

« Ultima Modificare: 12/03/08*, 00 de Ionut »

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
  • Gen: Bărbat
Bestial facut!

Offline cosmic

• **
Yes, I know :) Si cand ma gandesc la un moment dat ca vroiam sa il dau :)

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
hmmm... macheta asta as vrea sa o gadil vreo ora sa vad cum e construita ;D dupa aia ti-o dau inapoi ca nu-mi place enzo nici daca ma picuri cu ceara 8)

Offline cosmic

• **
Chiar daca nu iti place macheta trebuie sa recunosti ca e foarte bine realizata..Mai mult de atat nici fundul masinii nu e facut din plastic ci tot integral din metal

Offline Stefan

• IERTAND, TE IERTI PE TINE
  • Super-Hero Member
  • Mesaje postate: 13.950
  • Sa nu dispretuiesti ce nu intelegi.
    • Miniauto
nu ma acomodez usor cu vopseaua aia (neagra cu granule stralucitoare - imi evoca puternic plita unui aragaz pe care il aveau ai mei pe timpuri).

in rest, no comment - macheta la superlativ !

Ne-am  adunat  aici  ca  sa fim  mai  multi:  Forum  Miniauto
Cumpar cu prioritate: VW T1, Matiz, , dricuri, super- si hypercars

Offline promo

• Full Member
  • Mesaje postate: 1.620
    • www.macheteauto.com
Re: Ferrari FXX Special Edition MS [2005][Hotwheels]
« Răspuns #6 : 12/11/08*, 23 »
intrebare !!  asta super elite...are si jantele din metal ?  ???

sau deja vreau prea multe?  ;D
Colectie personala : www.mbogdan.ro
Website:  www.macheteauto.com

Offline cosmic

• **
Re: Ferrari FXX Special Edition MS [2005][Hotwheels]
« Răspuns #7 : 12/12/08*, 14 »
Nu m-am uitat la asa ceva.La asta chiar nu m-ma gandit
Stiu ca nu are fundul din plastic si capacul pe spate care la alte versiuni sunt de plastic
O sa ma uit si la jante sa vad ce si cum

Offline tudor_alex

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 79
S-ar putea o poza cu extradosul machetei?foarte frumos lucrata...dar si modelul real e de laudat:)