........................
M-am lamurit si cu super oferta de 1 euro. Din 8 licitatii doar 2 licitatii au fost castigate de useri de pe acest forum ( mai sunt 3 neterminate dar se bat tot persoane din afara forumului pt ele) KSm si 68 , in rest pauza. Asta dovedeste forta de cumparare a acestui forum.
.......................
Vlad, am mai zis si in alta parte , principiul GIGO (garbage in / garbage out) din programare se aplica de minune in acest caz ... intr-o incercare de a demonstra ceva, daca introduci date de intrare irelevante, o sa obtii (normal) rezultate la fel de irelevante

am mai citit odata cu atentie ce ai scris prima oara, chiar am vrut sa inteleg la ce te referi..
"teoria" ta nu dovedeste nimic, poate ca user-ii acestui forum nu se inghesuie la licitatiile de 1 EUR pentru ca au cumparat de la tine la pretul fix acele modele si le au deja... asta e una din variantele posibile... sau "esantionul" este nereprezentativ (ce ai pus la licitatie nu este interesant, bataia fiind pe alte modele care sunt inca la pret fix) ... o gramada de variante de lucru

Deci atentie cu statistica si "indicatorii" astia empirici, ca poti dovedi ce vrei cu ei, depunde cum si de unde te uiti la ei

PS:
Imi amintesc de o "stire" care era celebra pe vremea facultatii mele , cand studiam de zor (

) statistica :
"Numarul copiilor din Africa care au murit de SIDA a scazut in ultimul timp...
pentru ca au murit aproape toti (asta este optional, poate sa lipseasca din comunicatul de stiri) " O0
Asta este un bun exemplu care arata cum statistica poate manipula realitatea