Autor Subiect: Plymouth Roadrunner [1970][GMP]  (Citit de 1930 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline M3d1an

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.255
  • Gen: Bărbat
  • Arriving somewhere, but not here...
    • Reflection in Scale
Plymouth Roadrunner [1970][GMP]
« : 11/23/20*, 18 »
GMP au replicat o masina care se zice ca ar fi unica, facuta la comada si apoi la al treilea proprietar distrusa intr-un incendiu. Masina in cauza este un Roadrunner, model 1970, convertibil cu soft-top detasabil, motor HEMI 426.
Cinci zeci de mii de dolari au platit Plymouth celor de la Warner Bros. pentru a utiliza denumirea de Road Runner si chipul pasaretului din desenele animate.
La fel ca si Belvedere si Satellite, modelul Roadrunner e constuit pe platforma B a celor de la Chrysler.

Macheta aparuta de ceva vreme pe piata, cam prin 2008, este croita intr-un stil pe care-l intilnim tot mai rar. Diecast greu si la propriu dar mai ales la figurat prin calitatea executiei si caracteristici. Combinatia de culori albastru la exterior si albul in interior te duce cu gandul la croaziere pe coasta de vest ...

Macheta are cateva atractii constructive de remarcat, care desi nu se vad in poze, ele exista. ;) Geamuri laterale spate detasabile, la fel ca si soft-topul. Capacele rotilor pot fi demontate iar busonul rezervorului de combustibil e mascat de placuta inmatriculare spate. Cardanul evident ca e mobil la fel si parasolarele. Si ca sa incheiem intr-o nota optimista geamurile din portiere sunt actionate de manetele din usi si pot fi ridicate sau coborite dupa caz.

Offline Madalinutzu

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.424
  • Forever Peugeot
Re: Plymouth Roadrunner [1970][GMP]
« Răspuns #1 : 11/23/20*, 19 »
Macheta grea...poze grele!!!!  sal'tare

Offline mielu

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 617
  • Ne-am adunat aici ca sa fim mai multi
« Răspuns #2 : 11/23/20*, 20 »
Macheta frumoasa, poze deasemeni. sal'tare

Offline mavrodin118

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 6.655
« Răspuns #3 : 11/23/20*, 21 »
Diecast greu si la propriu dar mai ales la figurat prin calitatea executiei si caracteristici

bună caracterizare!

o gură de oxigen!!
”Dacă am realiza toți că nu trăim veșnic, am fi cu toții mai amabili. Sunt sigur.” (Juan Manuel Fangio, cvintuplu campion mondial)

Offline ablanc

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8.211
« Răspuns #4 : 11/24/20*, 19 »

Offline malachi

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.341
  • Ne-am adunat aici ca sa fim mai multi
« Răspuns #5 : 11/25/20*, 00 »
Nu se mai fac ca pe vremuri. Pentru mine, personal, acesta e apogeul machetelor auto, nu un CMC sau alta marca high-end.