Autor Subiect: Aston Martin Virage [1988][Cult Scale Models]  (Citit de 1587 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline M3d1an

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.255
  • Gen: Bărbat
  • Arriving somewhere, but not here...
    • Reflection in Scale
Cult Scale Models face machete din rasina incercand sa reproduca modele care in general nu au fost abordate de alti producatori la scara 1/18. In acest tipar se incadreaza si acest Virage.

Constructiv macheta arata OK. Vopsea ok, faruri si stopuri decent lucrate, parbrize si geamuri aliniate corect si lipite fara urme. Roti care vireaza dar limitat. Jantele si pneurile cam butucanoase. Embleme fotodecupate. Cadranele de bord - decal.

Virage e un model ce se potriveste din punct de vedere al calitatii in zona Ottomobile, GT-Spirit, BoS, e un model cu prezenta de scena buna dar cu impact financiar digerabil un pic mai greu. Raportul calitate pret nu-l gasesc a fi unul corect.

« Ultima Modificare: 03/31/20*, 13 de M3d1an »

Offline mavrodin118

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 6.655
  • Gen: Bărbat
Re: Aston Martin Virage [1988][Cult Scale Models]
« Răspuns #1 : 03/31/20*, 12 »
ca mai toate astea, înscrise în trendul actual, de la ceva distanță (și nu chiar mare), arată bine; am rămas pilaf de cât de ok apare în vitrină un rr silver clud III de la mcg;
partea cu decalurile pentru bord îmi pare cel mai urât compromis pe care (n-avem încotro, nu?) suntem nevoiți să-l acceptăm;

reluând un pic altfel ideea, particular, cel mai pozitiv punct ar fi, după mine, aspectul îngrijit (unul care, la anumite bos, spre exemplu, este în suferință) -
”Dacă am realiza toți că nu trăim veșnic, am fi cu toții mai amabili. Sunt sigur.” (Juan Manuel Fangio, cvintuplu campion mondial)