Autor Subiect: Porsche 356 Speedster - Steve McQueen #71 [1957][Autoart]  (Citit de 2790 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline M3d1an

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.255
  • Gen: Bărbat
  • Arriving somewhere, but not here...
    • Reflection in Scale
Steve McQuen si-a croit o cariera atit in lumea cinematografiei cat si in cea a curselor auto devenind faimos datorita ambelor.

Talentul de pilot si totodata de actor sunt din plin infatisate in cel putin doua filme de referinta Bullitt si Le Mans.
Masinile din ambele filme, atit Ford Mustang cat si Porsche-ul 908, au fost reprezentate la scara1:18 de Autoart.
Dar Autoart nu s-a limitat doar la aceste modele, ei incercand cu succes sa produca la aceasta scara, 1:18 si alte masini care au apartinut candva marelui actor McQueen.

Un model demn de a fi remarcat este Porsche 356 Speedster, folosit de actor atit in curse cat si in viata de zi cu zi.

Macheta reprezinta foarte bine forma masinii si detaliile acesteia. Remarcam farurile mascate cu banda adeziva si jentile cromate. De altfel toate liniile cromate din partile laterale sunt foarte bine executate fara excese de nuanta.
Mai puncteaza la detalii motorul simplu dar cu destule componente independente si interiorul cu scaunele si prelata dintr-un material ce imita foarte bine pielea si o consola de bord realista.
Din punctul meu de vedere macheta este una din cele mai reusite de la Autoart acestia oferind ca alternativa modelului de curse si versiunile de strada atit cele care au rulat pe piata europeana cat si din america cu acelasi grad de detaliere. Recomandat nu doar fanilor McQueen sau Porsche!

« Ultima Modificare: 05/08/17*, 10 de M3d1an »

Offline johann.nunweiller

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 21.162
Pana sa citesc prezentarea si sa vad pozele, mi au sarit in ochi cele doua stelute din garaj..  ;D

Offline johann.nunweiller

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 21.162
Indicoaarele de bord sunt foarte realiste, imi dau senzatia de profunzime.

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
O machetă excepțional realizată (spun asta pentru că am studiat cu atenție un alt Porsche 356, varianta Coupe, multe elemente sunt comune cu cea prezentată aici). Pozele subliniază și confirmă acuratețea detaliilor, cu toate că meritau un fundal mai bun.

Cadranele de bord chiar au profunzime (nu e doar o senzație), o caracteristică AutoArt (pe care am remarcat-o, de exemplu, la BMW 501).

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
senzationala macheta, senzationala masina, si mai ales senzational personaj!
cumpar masinute cu cheita