Autor Subiect: Alfa Romeo Montreal [1970][Auto Art]  (Citit de 2552 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Florin

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 101
  • Gen: Bărbat
Alfa Romeo Montreal [1970][Auto Art]
« : 02/21/11*, 20 »
Parerile sunt impartite referitor la Alfa Montreal... Unii zic ca este un automobil urat, altii (printre care si eu) considera ca este un design italian tipic anilor 60-70 si chiar foarte reusit si atractiv. Cel responsabil cu acest design, este nimeni altul decat Marcello Gandini. Daca suna cunoscut numele este pt. ca el a proiectat si Lamborghini Countach (printre altele).
Modelul a fost lansat la Expo67 in Montreal, de unde i s-a tras si numele. Masina a fost pusa in vanzare deabia in 1970, fiind unul dintre cele mai exotice modele Alfa Romeo. Motorul era un V8 de 2600 cmc, fiind dotat cu injectie de benzina si o putere de 197CP - motor derivat din V8-ul de 2 litri care propulsa prototipul de curse 33 Stradale. Sasiul si suspensia erau imprumutate de la Giulia GTV. In total au fost produse sub 4000 de exemplare, intre anii 1970 si 1977. Ironic e faptul ca modelul nu a fost comercializat in Montreal (sau in orunde alta parte pe piata Nord Americana)...
Macheta e din seria Millenium si am decis sa o comand in culoarea maronie. Dupa parerea mea culoarea e foarte potrivita masinii si anilor 70. AA ne-a obisnuit cu o calitate ridicata a modelelor lor, Montrealul fiind un exemplu. Vopseaua e foarte bine si uniform aplicata, la fel si aplicele de crom. Toate emblemele sunt fotodecupate si foarte convingatoare. motorul este bile detaliat si are cateva etichete clar lizibile. Interiorul este superb, culoarea crem este combinata cu accente negre.
Modelul surprinde prin "pleoapele" farurilor care pot fi ascunse dedesubtul farurilor si raftul portbagajului care e rabatabil, fiind compus din 3 segmente si are 2 seturi de balamale.
Eu recomand acest model fara retinere.

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
Rãspuns: Alfa Romeo Montreal [1970][Auto Art]
« Răspuns #1 : 02/21/11*, 22 »
misto macheta, nu mi-o imaginez totusi alta culoare decat rosie

app, ciudata nuanta de maro :/()?!?
cumpar masinute cu cheita

Offline Dilo

• BAD MOTHER FUCKER
  • Moderator Global
  • Mesaje postate: 5.439
« Răspuns #2 : 02/21/11*, 22 »
O masina foarte frumoasa.

Offline FED express

• Old School & 1/18
  • Full Member
  • Mesaje postate: 1.208
  • You can't stop Rock'n'Roll
« Răspuns #3 : 02/22/11*, 09 »
ce forma eleganta poate sa aiba! si interiorul este foarte frumos, se vede amprenta AUTOart.
Mi se pare ca din fata seamana cu Espada, iar din spate a ceva Maseratti.ce masini frumoase se faceau atunci :D

Offline tudor_alex

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 79
« Răspuns #4 : 02/22/11*, 16 »
 Que bella machina! ;D.Arata foarte bine asa cum e....vopsea metalizata pe o alfa trebuie sa recunoastem ca e de efect!Asa masini cum se faceau in Italia acelor ani nu prea o sa mai vedem:).As recomanda insa pe aceasta cale precautie maxima cu "calitatea" autoart.Vorbesc chiar si despre vopseaua aplicata pe unele modele(unele chiar editii noi) care poate sa dea acea impresie de "ok" dar la o inspectie mai atenta sa prezinte greseli si nu dintre cele mici:)

Offline M3d1an

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.255
  • Arriving somewhere, but not here...
    • Reflection in Scale
Alfa Romeo Montreal [1970][Auto Art]
« Răspuns #5 : 03/08/15*, 16 »
Cateva imagini si de la mine.
E prea frumoasa masina & macheta pentru a lasa in uitare topicul :).

« Ultima Modificare: 07/20/17*, 09 de M3d1an »

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
Re: Alfa Romeo Montreal [1970][Auto Art]
« Răspuns #6 : 03/08/15*, 16 »
masina asta face intrarea in stilul cu linii drepte al anilor '70, foarte diferit de '50-60... e chestie de gusturi, dar eu prefer anii precedenti
cumpar masinute cu cheita

Offline renesis

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 87
  • Ne-am adunat aici ca sa fim mai multi
Re: Alfa Romeo Montreal [1970][Auto Art]
« Răspuns #7 : 03/08/15*, 16 »
foarte reusita macheta. Inca astept sa o lanseze pe verde.