Autor Subiect: VW Beetle [1951/55/69/72/83/2003][Maisto/AutoArt/Minichamps/Schuco]  (Citit de 5210 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
Au existat (si exista) multe Norev-uri 1/18, cabrio si normale.
La alte scari, mai mici, e nebunie (supra-oferta) ;)

ma ambitionezi si-mi iau si eu T1-urile la pozat ;)
ia-ti un T1 Schuco mai bine
cumpar masinute cu cheita

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
Norev s-au apucat relativ recent de 1:18, nu am vazut niciodata in oferta lor vreun VW Beetle vechi, nici cabrio nici altfel. In schimb, am uitat sa mentionez ca exista un 1/18 YatMing, dar e slab rau, mai slab decat Maisto.

Offline mavrodin118

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 6.655
  • Gen: Bărbat
da, un exemplu de prezentare de clasă și totodată decentă;
parcă broasca de la schuco e mai mare decât cea de la autoart; sau e doar o impresie?
chiar dacă sunt mari, balamalele dau un farmec aparte modelului produs de schuco -
”Dacă am realiza toți că nu trăim veșnic, am fi cu toții mai amabili. Sunt sigur.” (Juan Manuel Fangio, cvintuplu campion mondial)

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
ma gandesc cum ar fi fost de clasa si indecenta :) thx. Mie nu mi se pare ca ar fi o diferenta de marime, e doar problema mentionata cu garda la sol la Schuco (am scris in review) si cu rotile mai mari la PMA.

Online johann.nunweiller

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 21.165
Dar interiaorele cum se prezinta?
Cred ca merita mentionate si interioarele..

Offline Stefan

• IERTAND, TE IERTI PE TINE
  • Super-Hero Member
  • Mesaje postate: 13.950
  • Sa nu dispretuiesti ce nu intelegi.
    • Miniauto
o varianta mai rara de broscuta la 1/18 facuta de majorette ,una singura am vazut  :/()?!?
,nu ma apucase mania cu broscutele si am vandut o pe okazii
scriu de pe contul lui stefan  <-o
b_robert87

Ne-am  adunat  aici  ca  sa fim  mai  multi:  Forum  Miniauto
Cumpar cu prioritate: VW T1, Matiz, , dricuri, super- si hypercars

Offline mavrodin118

• FINANȚATORI 2022-2024
ma gandesc cum ar fi fost de clasa si indecenta

oh, arta modernă îmbracă multiple forme  :-\
”Dacă am realiza toți că nu trăim veșnic, am fi cu toții mai amabili. Sunt sigur.” (Juan Manuel Fangio, cvintuplu campion mondial)

TzucuNY

• Vizitator
 :o :o WOW ce prezentare! )0( Am admirat pozele cu mare placere, sunt fan Beetle, am avut una din '67 si una din '69. Machetele sunt superbe, zici ca sunt masini adevarate. Felicitari pt colectie! )0(

Offline mavrodin118

• FINANȚATORI 2022-2024
oh, arta modernă îmbracă multiple forme  :-\

hai că mai m-am gândit un pic: nu e musai ca ”de clasă” și ”decentă” să coabiteze;
tocmai aici e tot șpilul prezentării  ;D

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
Ultima broscuță din colecție a venit ulterior sesiunii foto de grup din februarie. Așa că n-a prins decât o sesiune solo în studio. E practic același model cu VW AutoArt 1955 (bej) de mai sus, însă diferă culoarea. Acest verde-albastru metalizat este într-adevăr mult mai spectaculos și pune în evidență și mai bine ceea ce ziceam în textul inițial: broscuța AA este cea mai reușită din câte s-au făcut la 1/18.

Online johann.nunweiller

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 21.165
Reusite poze..

Offline andrei006

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 177
Acum, daca tot ai luat atatea, ar merge si versiunea roz de la autoart. Eventual si un samba bus ...  )0(

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
Nu imi place aia roz, mai degraba cea neagra. Deocamdata m-am oprit, nu mai iau nicio broscuta (apropo, am vazut-o pe viu pe cea bej de la Schuco, era cat pe ce sa o comit din nou).