Autor Subiect: Alfa-Romeo 8C Competizione [2007][BBurago]  (Citit de 2685 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline promo

• Full Member
  • Mesaje postate: 1.620
  • Gen: Bărbat
    • www.macheteauto.com

Prezentata ca un concept car in 2003, 8C Competizione a fost lansata in productia de serie in 2007.

Modelul, "desenat" de Wolfgang Egger, a fost produs in doar 500 de exemplare si este dotat cu un motor de 4.7 litri.

Viteza maxima este de 292 km/h si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde.

Cele mai multe modele au fost destinate pietelor din Italia, SUA si Germania. (cate 84 in de automobile in primele doua si 81 in cea de-a treia).

Alfa 8C este una dintre putinele machete reusite de Bburago din ultima vreme( dupa achizitionarea de catre Maisto).

Macheta a fost kit si astfel la asamblare i-am adus cateva modificari.

- mocheta in interior
- scaune si fete usi rosii
- semnale si incuietori usi vopsite( nu am folosit decalurile)

- macheta are vopseaua aplicata impecabil, cel putin la modelul meu.
- usile nu au dog'legs !!!
- proiectoarele sunt din plastic, nu din sticla...
- discurile de frana cu etrieri, dar nu perforate...(asta am uitat se le gauresc...poate in viitor)
- macheta fiind kit pot spune ca a fost usor de asamblat si toate piesele s-au asezat la fix.
- bordul este relizat binisor, de acea nu am umblat la el.

« Ultima Modificare: 10/16/09*, 21 de promo »
Colectie personala : www.mbogdan.ro
Website:  www.macheteauto.com

Bizi

• Vizitator
e mai reusit modelul produs de Welly decat cel de la BB. Am vazut o comparatie intre cele 2.

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
promo, o mica corectura... nu e chiar custom pentru ca n-ai modificiat mare branza. e cu imbunatatiri. deci o sa scot custom din titlu ca sa o indexez aici.

in rest, chiar imi place macheta. arata foarte bine si am senzatia ca e vopsita foarte ok. imbunatatirile sunt de efect.

ca design, pot spune ca 8C reprezinta un model foarte frumos, printre cele mai reusite lansari ale anului 2007.
« Ultima Modificare: 10/15/09*, 09 de Ciprian »

Offline promo

• Full Member
    • www.macheteauto.com
e mai reusit modelul produs de Welly decat cel de la BB. Am vazut o comparatie intre cele 2.

la welly nu se deschide haionul...
diferenta de 5% poate intre ele...
si eu inca am o problema "psihica" cu welly....nu am nici una in colectie....si nici nu cred ca o sa adaug in viitorul apropiat...

a....si emblemele de la roti, care au fost decaluri au un strat de clear deasupra sa nu se duca cu timpul....

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
promo, o mica corectura... nu e chiar custom pentru ca n-ai modificiat mare branza. e cu imbunatatiri. deci o sa scot custom din titlu ca sa o indexez aici.

in rest, chiar imi place macheta. arata foarte bine si am senzatia ca e vopsita foarte ok. imbunatatirile sunt de efect.

ca design, pot spune ca 8C reprezinta un model foarte frumos, printre cele mai reusite lansari ale anului 2007.
mie mi-a placut teribil politica de marketing a grupului cu privire la vanzarea acestui model: Not anyone is allowed ^-^

foarte tare!!
cumpar masinute cu cheita

Offline promo

• Full Member
    • www.macheteauto.com
Rãspuns: Alfa-Romeo 8C Competizione [2007][BBurago]
« Răspuns #5 : 10/16/09*, 12 »
adevaru e ca nici alti useri de vaza nu prezinta modelul 1/1, si nu s-a luat nimeni de ei :P

v-am zis...nu ma intereseaza descrierea modelulul real....mi se pare o tampenie...ar trebui lasata optional..cine vrea asta e...
eu cand ma uit la prezentare..ma uit direct la poze.. ca sa stiu daca merita sau nu cumparat modelul...

daca prinde 100 in 3 secunde si nu stiu ce mai face..ma lasa rece daca macheta este praf de exemplu....

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #6 : 10/16/09*, 12 »
v-am zis...nu ma intereseaza descrierea modelulul real....mi se pare o tampenie...ar trebui lasata optional..cine vrea asta e...

pai, mah omule, tu nu ai facut nici descrierea machetei. doar 2-3 fraze cu modificarile aduse.
« Ultima Modificare: 11/07/09*, 19 de Bizi »

dorin_cdg

• Vizitator
« Răspuns #7 : 10/16/09*, 12 »
pai, mah omule, tu nu ai facut nici descrierea machetei. doar 2-3 fraze cu modificarile aduse.

Mai conteaza ce a facut sau nu?!....sunt altii care nici macar cele 2-3 fraze nu le pun. Nu spun ca nu conteaza si partea scrisa, dar principalu sunt pozele si produsul finit.

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
« Răspuns #8 : 10/16/09*, 12 »
Iarăşi sunteţi offtopic şi o să vă şterg... Dar comentarii de genul "pentru cutare chestie căutaţi şi voi pe gugăl" sau "se detaliază la cerere" nu sunt binevenite în zona asta. Ori faci un gest (un mic efort) pentru comunitate ori stai pe bară. E adevărat, ne interesează mai mult macheta.

Şi zi-i şi tu ceva despre ea acolo. Se închid uşile ca lumea? Are bavuri, balamale de-alea urâte la uşi? Ce e aia că e ok? Şi lumea e ok, şi viaţa în general.

Offline Alex_Aeg

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.537
  • Imparatul moare ultimul !!!
« Răspuns #9 : 10/16/09*, 17 »
Asa e ... Ce mare lucru sa faci o scurta descriere, daca nu despre masina macar despre macheta.

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
« Răspuns #10 : 10/16/09*, 18 »
Mie imi place cum a iesit macheta asta !!
Bravo Bogdane !!!  ;)
Imi poti spune cat a costat o astfel de modificare ? ... si daca e posibil sa iau si eu modelul acesta si sa mi-l transformi ...

Offline promo

• Full Member
    • www.macheteauto.com
« Răspuns #11 : 10/16/09*, 21 »
Iarãºi sunteþi offtopic ºi o sã vã ºterg... Dar comentarii de genul "pentru cutare chestie cãutaþi ºi voi pe gugãl" sau "se detaliazã la cerere" nu sunt binevenite în zona asta. Ori faci un gest (un mic efort) pentru comunitate ori stai pe barã. E adevãrat, ne intereseazã mai mult macheta.

ªi zi-i ºi tu ceva despre ea acolo. Se închid uºile ca lumea? Are bavuri, balamale de-alea urâte la uºi? Ce e aia cã e ok? ªi lumea e ok, ºi viaþa în general.

no problem, am adaugat cateva despre macheta si o sa iti urmez si sfatul o sa stau pe bara... ;)

Ady, macheta mi-a cumparat-o Dorin din TM, ca eu nu am gasit-o prin bucuresti.... si a fost 80 ron.
cat depre lucratura...se poate rezolva....ma gasesti pe mesenger...