Adaug si eu cateva poze cu versiunea
"Bulli-Die Ludolfs",o macheta superba,care se afla pe lista de achizitii de multa vreme si pe care eram dispus sa dau si peste 100 euro,dar o oferta neprevazuta m-a determinat sa cumpar acest model fara sa stau pe ganduri!

Imi doream in special o versiune cu banchete in spate,nu de transport marfa,iar celelalte versiuni(pompieri,safari,etc.)nefiind pe gustul meu.Cele simple se gasesc foarte rar si sunt foarte scumpe,iar cele cu telecomanda nu se incadreaza in colectie!
Modelul este finisat la exterior foarte bine,conform pretului sau,portiera culisanta iarasi este realizata superb,stergatoarele sunt realizate foarte fin(dar necesita si o mare atentie pentru a nu fi rupte din greseala),prezinta grile perforate,blocurile optice sunt realizate bine,doar portbagajul prezinta "dog-legs".
Interiorul este simplu,asemenea modelului real,motorul la fel nu este prea stralucit,dar sincer sa fiu,nici nu prea aveau ce sa ii faca.
Vopseaua este evident de calitate,contrastul celor 2 culori(verde-albastru) este superb.
Cateva defecte pentru pretul sau enorm,ar fi:lipsa suspensiilor functionale,calitatea pneurilor(par a fi realizate din plastic).
Am achizitionat acest model "hippie",pentru ca este reprezentativ pentru aceasta perioada,cat si pentru faptul ca mi se pare cea mai reusita versiune de transport persoane din punctul meu de vedere!

P.S: nu am mai avut bani de inmatriculare,circul deocamdata cu numere expirate!