Autor Subiect: Volkswagen T2a [1967][Schuco]  (Citit de 2644 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
  • Gen: Bărbat
Volkswagen T2a [1967][Schuco]
« : 02/11/11*, 02 »
Martini:

Si ca sa il completez pe Ionut ,nu rotile sunt subdimensionate ,ci capacele jantelor ,mie asa imi lasa impresia...

Parerea mea: macheta nu merita 100 de euro. Un pret corect ar fi fost 75-80 de euro...
« Ultima Modificare: 07/05/12*, 15 de Dilo »

Offline Mihai

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 597
Volkswagen T2a "Kasten Porsche" [1967][Schuco]
« Răspuns #1 : 02/11/11*, 08 »
e frumoasa si macheta si prezentarea. avand in vedere ca macheta este o editie limitata, discutiile legate de pret n-ar trebui sa existe, din moment ce peste 2 ani se poate vinde dublu fata de pretul actual. felicitari pt poze maestre !
« Ultima Modificare: 02/11/11*, 08 de mihai_mp »

Offline Wheels

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.812
« Răspuns #2 : 02/11/11*, 08 »
avand in vedere ca macheta este o editie limitata, discutiile legate de pret n-ar trebui sa existe, din moment ce peste 2 ani se poate vinde dublu fata de pretul actual.
Multumesc pentru pont! Daca pana acum n-am reusit, sigur la anul dau lovitura!  ;D ;D ;D

Offline deyan56

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 78
« Răspuns #3 : 02/11/11*, 09 »
ai asa ceva la 1.1 ?
culmea, ted78 cauta un T2a din acelasi motiv <-o

scuze de off Ciprian

Am avut 4 buc, T2B si un T1.Acum mai am doar 2 T2-uri

Offline cosmic

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.485
« Răspuns #4 : 02/11/11*, 10 »
Felicitari atat pentru achizitie cat si prezentare. Inedit drumul prin zapada :)
Dupa mine rotile sunt ok, capacele cred ca dau impresia gresita fiind mai mici si bombate

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
« Răspuns #5 : 02/11/11*, 11 »
macheta are farmecu ei, si vine si cu detalii senzationale, cum e sistemul de culisare. eram si eu prin zona cand s-au tras pozele

drumu prin zapada e inspirat, nu si casele din fundal (parerea mea afro.gif)

inedite pozele lui alex!!

« Ultima Modificare: 02/11/11*, 13 de ksm »
cumpar masinute cu cheita

Offline dex

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 765
    • www.alexbadulescu.ro
« Răspuns #6 : 02/11/11*, 11 »
Ciprian, foarte frumoasa prezentarea, o incantare s-o parcurgi. Te invidiez sincer pentru rabdarea si atentia la detalii!
Macheta e frumoasa, am vazut-o pe cea rosie la intalnirile lunare si pe cea Martini la Mihai si pot spune ca ambele merita banutii investiti.

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #7 : 02/11/11*, 11 »
Ciprian, foarte frumoasa prezentarea, o incantare s-o parcurgi. Te invidiez sincer pentru rabdarea si atentia la detalii!
Macheta e frumoasa, am vazut-o pe cea rosie la intalnirile lunare si pe cea Martini la Mihai si pot spune ca ambele merita banutii investiti.

Multumesc. Imi pare rau ca nu toate pozele au iesit cum as fi vrut. Ma lasat bateria pe final si se vede rezultatul la interior.

Cat despre pret, parerile vad ca sunt impartite ;D

Offline dex

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 765
    • www.alexbadulescu.ro
« Răspuns #8 : 02/11/11*, 12 »
Pana la urma nimeni nu s-a apucat (cred) de hobby-ul asta cu gandul ca sporeste banii sau face cine stie ce biznis. E-o placere, un moft, ne place si scoatem banutii din buzunar...

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
« Răspuns #9 : 02/11/11*, 12 »
avand in vedere ca macheta este o editie limitata, discutiile legate de pret n-ar trebui sa existe, din moment ce peste 2 ani se poate vinde dublu fata de pretul actual.

Sper ca glumesti...

Offline Dilo

• BAD MOTHER FUCKER
  • Moderator Global
  • Mesaje postate: 5.436
« Răspuns #10 : 02/11/11*, 12 »
drumu prin zapada e inspirat, nu si casele din fundal (parerea mea afro.gif)

Observ ca s-a depasit stadiul mochetei si al geamurilor laterale; s-a trecut la discutii estetice.
« Ultima Modificare: 03/19/13*, 14 de Dilo »

model collector

• Vizitator
« Răspuns #11 : 02/11/11*, 14 »
Sper ca glumesti...

Si eu te sustin.

Cate modele serii limitate sunt la reduceri enorme pe site-urile de profil?

Offline Mihai

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 597
« Răspuns #12 : 02/11/11*, 14 »
pai sunt cele cu 6000 de exemplare la reduceri (vezi viper -autoart) . duba schuco ajunge la 1000 de bucati si deja nu e pe nicaieri redusa.....poate ma insel . nu vreau sa va contrazic

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #13 : 02/11/11*, 14 »
Cele doua versiuni Martini sunt a cate 500 de bucati fiecare. Inevitabil se vor scumpi cu trecerea timpului, dar nu se vor dubla intr-un timp asa de scurt.

Si celelalte versiuni au serii mici, chiar daca sunt neanutate. As spune undeva pe la 1.000 de bucati. Asta rosu deja e greu de gasit in magazine, dar pe e-Bay nu prea depaseste pretul initial. Versiunea civila, cea mai cautata probabil, s-a dat ca painea calda. De atunci au trecut macar 2-3 ani si nu e foarte scumpa pe e-Bay (valabil si pentru pick-up-ul civil). Ba mai mult, se dau mai degraba prin licitatii deschise si nici nu ajung la 120 euro, cat costa editiile mai noi (Dunlop, pick-up cu motor in bena).

Cand sunt atatea versiuni in circulatie, e cam greu cu specula.

Offline Andrei G.

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 827
« Răspuns #14 : 02/11/11*, 17 »
Felicitari pentru achizitie in primul rand!
Macheta este impecabila din punctul meu de vedere,cei de la Schuco realizand cel mai bine acest model,la fel ca si Kafer-ul Ultima Edicion.Pretul este un pic cam maricel pentru ce ofera macheta,dar detaliile sunt clar peste un model AA la aceeasi suma de bani,iar ceilalti producatori care au realizat acest model sunt low-budget.
Imi plac in special imbinarile foarte fine,lipsa dog-legs si design-ul caroseriei,care celor de la Schuco le iese intotdeauna fara cusur! :D
Pe viitor cu siguranta voi achizitiona cele 2 modele:atat "broasca" cat si T2,dar deocamdata nu sunt pe lista mea de prioritati!\
P.S:pacat ca cei de la Modelissimo nu au realizat decat 2 versiuni aniversare,fiind slabe sanse peste vreun an sa mai prind versiunea Martini....