Autor Subiect: Porsche Cayenne Turbo [2004][Maisto]  (Citit de 1834 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline m3h8ingu2

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • Gen: Bărbat
Porsche Cayenne Turbo [2004][Maisto]
« : 12/18/09*, 01 »
Porsche Cayenne a fost primul SUV produs de Porsche. Aceasta versiune este cea Turbo si a fost echipata cu un motor TOTAL DIFERIT cu cel de pe Porsche 911 Turbo de 4.5L 450cp, obtinand o acceleratie de la 0-100km/h in 5.3s. A fost produs intre anii 2002-2006 si, la vremea respectiva a fost unul dintre cele mai puternice SUV-uri de pe piata.
 Motorul de 450cp reuseste sa transforme aceasta masina de peste doua tone intr-una chiar sportiva, iar "maraitul" este de asemenea prezent: "http://www.youtube.com/watch?v=W2ZHnSuSmfo".

P.S: Sper sa am voie cu link-uri de pe youtube. Nu am vazut sa mai fie folosite la prezentari, dar merita ascultat "maraitul" pentru cei ce nu-l stiu, si reamintit pentru cei ce-l stiu. :P

Macheta este low-end, facuta de maisto. Nu se compara cu cel facut de Autoart!(stiu ca stiati deja!) :P Nu stiu exact ce sa spun despre ea... este calitatea obisnuita Maisto, nimic mai mult!
Aici nu avea modificata decat garda la sol, pentru ca mi s-a parut ca ar arata mai bine asa. Acum nu mai arata asa, a suferit niste mici "updaturi" cum ar fi mocheta peste tot. O sa pun in curand si poze cu ea cum arata acum.
« Ultima Modificare: 07/05/12*, 13 de Dilo »
"Toti ne nastem oameni, dar putini ramanem!"

Offline m3h8ingu2

• Rookie / Newbie
  • *
« Răspuns #1 : 12/18/09*, 01 »
Primele doua poze, la o iesire in natura :P

Offline m3h8ingu2

• Rookie / Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 12/18/09*, 01 »
+ inca doua poze! :P

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
« Răspuns #3 : 12/18/09*, 02 »
Citat
Porsche Cayenne a fost primul SUV produs de Porsche. Aceasta versiune este cea Turbo si a fost echipata cu un motor similar cu cel de pe Porsche 911 Turbo de 4.5L 450cp, obtinand o acceleratie de la 0-100km/h in 5.3s. A fost produs intre anii 2002-2006 si, la vremea respectiva a fost unul dintre cele mai puternice SUV-uri de pe piata.
Interesant ce spui tu acolo...eu zic sa te mai documentezi putin inainte sa mai scrii ceva. ;)
Cand seria 911 va avea V8 ,Ferry Ernst o sa se rostogoleasca in cosciug.
In rest ,persevereaza ,potential este.

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
« Răspuns #4 : 12/18/09*, 09 »
Reusite poze! Felicitari!
Am si eu acest model si imi place foarte mult! ;)

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
« Răspuns #5 : 12/18/09*, 09 »
Interesant ce spui tu acolo...eu zic sa te mai documentezi putin inainte sa mai scrii ceva. ;)
Cand seria 911 va avea V8 ,Ferry Ernst o sa se rostogoleasca in cosciug.
In rest ,persevereaza ,potential este.
cred ca s-a rostogolit si cand a iesit Cayenne-u  <-o

m3h8ingu2 nota 4 tata, le-ai incurcat rau! vezi sa nu zici ca varianta V6 are motoru de pe 911 0\

cumpar masinute cu cheita

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
« Răspuns #6 : 12/18/09*, 16 »
Frumos model! (imi plac jantele acestea si interiorul arata bine pentru Maisto).
Daca i s-ar fi deschis si usile din spate ar fi fost un model chiar reusit! :D
(Ciprian, nu uita ce ti-am spus pe PM)...
Click the banner to see my site

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
« Răspuns #7 : 12/18/09*, 17 »
Ciprian, eu accept corectarile, dar nu mi se pare corect si civilizat ca atunci cand vezi un incepator gresesind sa sari si sa-i dai in cap. Nu ma refer la tine. Inteleg ca am gresit cu descrierea si trebuia facuta mai bine, dar spre deosebire de altii, am facut-o eu fara s-o copiez de pe un site de specialitate.

Inteleg ca unii se nasc infinit mai cunoscatori decat altii,dar ideea era ca mi se pare civilizat sa explici "prostului" unde a gresit decat sa-i dai in cap, dar de fapt... Why do i even bother!? - Acum imi dau seama - ASTA E ROMANIA!

Multumesc celor ce au apreciat pozele sau prostiile spuse si cu asta am incheiat subiectul. :)
Toate cele bune si Sarbatori Fericite!
Tinere ,ti-am indicat o gresala ,nu cred ca am fost rautacios cu tine ,ba chiar te-am laudat si ti-am zis ca potential este. Uneori sa stii ca te ajuta (cum e cazul de fata) sa mai arunci un ochii si pe site-urile de specialitate ,nu strica...
De ce toti "userii noi" se simt frustrati cand li se atrage atentia intr-un mod degajat si informativ?
Vi se raneste orgoliul? Lasa ca trece...vin alte probleme mai grele deacat o gresala pe un forum de machete.
Sanatate!

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #8 : 12/18/09*, 17 »
am lamurit pe mess toata dilema prezentarii. topicul va fi mutat la cayenne-ul deja prezentat de alex

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #9 : 12/18/09*, 17 »
Imi place modul in care l-ai pozat, desi este loc de mai bine......macheta, asa si asa. Mie imi place modelul, chiar mai mult decat fratele Touareg, dar sa fie versiunea "normala"; adica asta:

« Ultima Modificare: 12/18/09*, 17 de Bizi »