Porsche Cayenne a fost primul SUV produs de Porsche. Aceasta versiune este cea Turbo si a fost echipata cu un motor
TOTAL DIFERIT cu cel de pe Porsche 911 Turbo de 4.5L 450cp, obtinand o acceleratie de la 0-100km/h in 5.3s. A fost produs intre anii 2002-2006 si, la vremea respectiva a fost unul dintre cele mai puternice SUV-uri de pe piata.
Motorul de 450cp reuseste sa transforme aceasta masina de peste doua tone intr-una chiar sportiva, iar "maraitul" este de asemenea prezent: "
http://www.youtube.com/watch?v=W2ZHnSuSmfo".
P.S: Sper sa am voie cu link-uri de pe youtube. Nu am vazut sa mai fie folosite la prezentari, dar merita ascultat "maraitul" pentru cei ce nu-l stiu, si reamintit pentru cei ce-l stiu.

Macheta este low-end, facuta de maisto. Nu se compara cu cel facut de Autoart!(stiu ca stiati deja!)

Nu stiu exact ce sa spun despre ea... este calitatea obisnuita Maisto, nimic mai mult!
Aici nu avea modificata decat garda la sol, pentru ca mi s-a parut ca ar arata mai bine asa. Acum nu mai arata asa, a suferit niste mici "updaturi" cum ar fi mocheta peste tot. O sa pun in curand si poze cu ea cum arata acum.