La cererea dlui. Stefan, prezint in continuare Peugeot-ul 907 ...
Masina:
Peugeot 907 e un concept car, lansat la Salonul Auto de la Paris din 2003, creat de Gerard Welter si Jean-Cristophe Bolle-Reddat, pentru a sarbatori cei 40 de ani ai centrului de design de la La Garenne si lansarea unuia nou la Velizy.
Masina nu a fost facuta pentru a intra in productia de serie, ci mai mult ca un prototip pentru noile tendinte si tehnici de design Peugeot.
Motorul este amplasat chiar in spatele puntii din fata, iar cele 4 evacuari ies cate doua in spatele rotilor fata. Spre deosebire de alte concepte, 907-le se putea conduce ca o masina normala. Sub capota, doua motoare V6 de 3,0 litri fiecare, sunt unite pentru a forma un V12, de 500 CP. Caroseria de tip “monocoque” este din fibra de carbon. Are o cutie de viteze automata care distribuie puterea catre puntea spate. Parbrizul se continua neintrerupt si pe plafon, iar capota motorului are o insertie transparenta care permite celor 12 “trompete” ale admisiei sa fie admirate. Ca dimensiuni, 907-le are 4,37 m lungime, 1,88 m latime si 1,400 kg. (cu putin mai lung si lat decat un Logan 4,26L / 1,70 l).
Performantele masinii sunt si ele notabile: Viteza maxima: 290 km/h si 0-100 km/h in 4,5 sec. (valori estimative, masina nefiind testate la capacitate maxima).
Macheta:
Fiind un Bburago are destule neajunsuri, pe care cred ca le stiti si voi! De la lipsa mochetei la finisajul grosier si de la distantele mari intre elementele caroseriei la vopseaua de calitate medie, sunt caracteristice unui Bburago. Dar cu toate acestea pt un Bburago, este un model exclusivist, destul de bine realizat, interiorul chiar frumos, adaugarea unor elemete ca jentile din portbagaj si a arcurilor galbene de la suspensia fata … toate acestea il fac pt mine un model frumos, pe care ma bucur ca il am in colectia mea.
Va las in continuare cu pozele! ENJOY !!!