Autor Subiect: BMW 635 CSi [1978][AutoArt]  (Citit de 4595 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
  • Gen: Bărbat
BMW 635 CSi [1978][AutoArt]
« : 03/05/09*, 19 »
 )0( )0( )0(
« Ultima Modificare: 04/05/12*, 13 de Ciprian »

Offline cosmic

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.485
Rãspuns: BMW 635CSi [1978][AutoArt]
« Răspuns #1 : 03/05/09*, 19 »
Superbe pozele ca de obicei. Nici nu mai ma mir ca de cand cu aceste prezentari nu mai pun mana pe o carte :)
Oricum chiar nu inteleg de ce unele machete realizate atat de bine se  vand cu preturi asa de mici si altele noi mult mai slab realizate au preturi astronomice. Oricum eu nu pot decat sa ma bucur cand mai gasesc o macheta decenta care sa fie la un pret de pomana :)

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #2 : 03/05/09*, 20 »
foarte frumoasa. imi plac mult jantele, se vede ca e o macheta lucrata cu atentie

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
« Răspuns #3 : 03/05/09*, 20 »
Nota 10 pt un Autoart clasic. Plus ca si modelul da clasa noii serii 6 care ,comparat cu 635csi-ul efectiv paleste :)

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
« Răspuns #4 : 03/06/09*, 02 »
E o machetă ce sigur nu mi-ar fi lipsit din colecţie dacă eram pasionat de maşinile anilor 80. Parcă i se zicea "bot de rechin", nu?

Referitor la roţi - este cumva posibil ca modelul să fi fost dotat cu mai multe tipuri de pneuri, de dimensiuni diferite? Mie îmi pare că şi la ăsta roţile din spate ar trebui să fie un pic mai înauntru.

E foarta frumos finisată, n-am ştiut că ar trebui să fie mai lată. Singurul lucru care nu-mi place este numărul de înmatriculare din faţă.

Offline cosmic

• **
« Răspuns #5 : 03/06/09*, 08 »
hello, hello, macheta e intr-adevar foarte bine realizata si desi m-am invartit destul pe langa ea punctele slabe au ramas ascunse..Am mai gasit o singura chestie care cred eu ca e deranjanta insa e in interior : suruburile cu care a fost prins eleronul de caroserie au fost acoperite prost in interiorul portbagajului ( cel putin asa cred ca e si nu ca asa urat arata la original ) - Ciprian poate te uiti si tu putin la a ta sa vezi daca e la fel. Exemplarul pe care il am eu e un verde-masliniu metalizat cu o vopsea impecabila si interior crem.

o chestie interesanta : portierele mai au pe dedesubt un material poros care se vede chiar sub suportul de sustinere si arata mult mai bine decat o portiera turnata dintr-o bucata

si problema din portbagaj cu bavurile

Offline GrAnDe

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 397
« Răspuns #6 : 03/06/09*, 08 »
wow ce frumos e....

Offline Ciprian

• Hero Member
« Răspuns #7 : 03/06/09*, 14 »
ei uite ca la detaliul din portbagaj nu am mai dat atentie. de aia e bine sa prezinte si ceilalti care detin aceeasi macheta. sa stii ca si la mine e la fel, cosmine, dar se poate indrepta... cu un cutter si multa atentie iese brici

Offline cosmic

• **
« Răspuns #8 : 03/06/09*, 14 »
Da, nu e vorba ca nu se poate indrepta, e vorba de faptul ca au dat atata atentie la toate detaliile si au uitat sa finiseze o chestie minora :) Oricum eu la inceput nu imi dadeam seama unde sunt centurile datorita constructiei :)Ma bucur insa ca au avut aceste variante cu interior deschis la culoare pentru a aprecia frumusetea lui :)

Offline Ciprian

• Hero Member
« Răspuns #9 : 03/06/09*, 14 »
da, cred ca cele doua prezentate mai sus sunt cele mai bune versiuni datorita culorii deschide de la interior. mie mi-a luat cateva zile bune sa ma decid intre cele doua O0

Offline calinteo76

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #10 : 03/08/09*, 12 »
Te felicit pt.comentariu si poze.Bravo! ;)
Sharnose!Masina mea favorita.Personal prefer prima serie '76-'81,asta e a doua '82-'86.
Ce sa zic,macheta cum spuneai are probleme de forma,latimea fiind principala,unghiul botului si rotile secondeaza.Explicatia matrita veche,UT sau Anson anii'90,mult upgradata de Aa in 2002 parca.Un mm aici,altul dincolo si intregul arata diferit.Aa are probleme cu reprodusul fidel a formei generale,pe linga altele.
Eu nu am gasit nicaieri foto cu aparatori de noroi(ce naiba sa caute la asa masina?),iar eleronul spate e supradimensionat,la real fiind negru.Capota motorului pe linga ca nu sta sus,are un sistem de prindere ireal,de fiecare data cind deschizi si inchizi se misca radiatorul.
Motorul e impecabil!Cit realism!Ce alegere inspirata a vopselei!Si cind te gindesti ca motorul asta ar trebui sa fie si pe m535i,faci tu comparatia...
La cat costa macheta acum merita toti banii,faptul ca se gaseste pe toate gardurile denota excesul de productie si valoarea scazuta in timp,deci avem si o privire de viitor cat valoreaza ca investitie Aa.
Sper ca cineva sa faca dreptate ca forma in viitor acestui model la 1/18,unul de calitate.
« Ultima Modificare: 03/09/09*, 11 de calinteo76 »

Offline Ciprian

• Hero Member
« Răspuns #11 : 03/08/09*, 14 »
multumesc!

ai dreptate cu aparatorile de noroi, nu am gasit nici macar o poza. chiar ma gandeam sa le dau jos, mai ales ca unul din ele e turnat stramb.

Offline eddycdk

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #12 : 03/09/09*, 10 »
perfectionist mai esti!
foarte interesanta prezentarea...cu criticile de rigoare, dar si masina!

Offline calinteo76

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #13 : 03/09/09*, 11 »
multumesc!

ai dreptate cu aparatorile de noroi, nu am gasit nici macar o poza. chiar ma gandeam sa le dau jos, mai ales ca unul din ele e turnat stramb.
Eu le-am dat jos.
Legat de roti,talia prea joasa a cauciucurilor e problema,jentile sint ok.14'
Nu ti se pare ca portbagajul e cam scurt?Parca e 1/19 pe linga restul...
In fine intregul arata usor diferit...
In aceasi culoare era si al meu.
Le-am dat ambele CSI si M la un tip care s-a angajat sa-mi faca un 633csi din ele.Din mai'08 sint doar dezasamblate si curatate... :(
« Ultima Modificare: 03/09/09*, 12 de calinteo76 »