Te felicit pt.comentariu si poze.Bravo!

Sharnose!Masina mea favorita.Personal prefer prima serie '76-'81,asta e a doua '82-'86.
Ce sa zic,macheta cum spuneai are probleme de forma,latimea fiind principala,unghiul botului si rotile secondeaza.Explicatia matrita veche,UT sau Anson anii'90,mult upgradata de Aa in 2002 parca.Un mm aici,altul dincolo si intregul arata diferit.Aa are probleme cu reprodusul fidel a formei generale,pe linga altele.
Eu nu am gasit nicaieri foto cu aparatori de noroi(ce naiba sa caute la asa masina?),iar eleronul spate e supradimensionat,la real fiind negru.Capota motorului pe linga ca nu sta sus,are un sistem de prindere ireal,de fiecare data cind deschizi si inchizi se misca radiatorul.
Motorul e impecabil!Cit realism!Ce alegere inspirata a vopselei!Si cind te gindesti ca motorul asta ar trebui sa fie si pe m535i,faci tu comparatia...
La cat costa macheta acum merita toti banii,faptul ca se gaseste pe toate gardurile denota excesul de productie si valoarea scazuta in timp,deci avem si o privire de viitor cat valoreaza ca investitie Aa.
Sper ca cineva sa faca dreptate ca forma in viitor acestui model la 1/18,unul de calitate.