Autor Subiect: Peugeot 504 Coupe [1969][Norev]  (Citit de 2353 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Frostbite

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 56
  • Gen: Bărbat
Peugeot 504 Coupe [1969][Norev]
« : 03/05/09*, 15 »
Peugeot 504 Coupe:

Modelul a fost lansat in martie 1969 la Geneva. Povestea lui 504 este una de succes pentru Peugeot, modelul fiind produs in toate variatiile posibile de caroserie, de la pick-up pana la cabriolet. Dintre toate, modelul Coupe a fost cel mai apreciat in special pentru design-ul creat de Pininfarina.  Diferite modele de 504 au fost produse pentru piata din America de Sud pana in anii '90.

504-ul meu este cel din 1969, cu motor de 2 litri si tractiune fata. Desi nu avea decat 104 cai, a fost foarte apreciat pentru manevrabilitatea sa. In 1973 a fost introdusa versiunea cu V6 si tractiune spate care era considerata varful de lance al gamei Peugeot din acea perioada.

Macheta m-a impresionat in mod placut, fiind primul Norev din colectia mea. Ce mi-a placut:
-are interior mochetat
-capota se deschide exact precum in realitate si are niste balamele foate bine lucrate
-usile, capota si toate panourile sunt din metal
-scaunele albastre se potrivesc de minune cu vopseaua albastra
-toate ornamentele cromate sunt foarte bine aliniate
-usile se deschid normal, avand chiar un mic arc care inchide usa foarte repede

Singurul lucru care m-a dezamagit este motorul, care nu este altceva decat o bucata de plastic peste care au aruncat niste vopsea. Chiar cred ca se putea un pic mai bine.
Am dat pe ea 40 de euro vara trecuta, din Viena si cred ca la banii astia este o afacere foarte buna.

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
Rãspuns: Peugeot 504 Coupe [1969][Norev]
« Răspuns #1 : 03/05/09*, 16 »
Foarte frumoasa culoarea si un review la fel de bun. Felicitari!
Detaliul machetei e ok ,parca la motor ar fi mers niste fire/furtunase calumea in loc de bucata aia de plastic ,dar per total arata super ok.

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #2 : 03/05/09*, 16 »
pt 40 de euro isi merita banii

Offline Stefan

• IERTAND, TE IERTI PE TINE
  • Super-Hero Member
  • Mesaje postate: 13.950
  • Sa nu dispretuiesti ce nu intelegi.
    • Miniauto
« Răspuns #3 : 03/05/09*, 16 »
Frostbite,
am savurat pozele  :o...  nu am mai vazut Coupe... e ciudat fata de berlinele Diesel care erau pana nu demult pe strazi ;) ... apropo, una cred ca mai misca si acum prin cartier, o sa verific ;)

Ne-am  adunat  aici  ca  sa fim  mai  multi:  Forum  Miniauto
Cumpar cu prioritate: VW T1, Matiz, , dricuri, super- si hypercars

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #4 : 03/05/09*, 20 »
o masina frumoasa dupa parerea mea, dar si macheta este pe masura, mai ales culoarea. nu te stresa frostbite, e ceva comun pentru machetele norev sa lase de dorit sub capota. eu am un opel manta care e si mai slab. asta macar mai are piese colorate si tentative de cablu. mai nasol e ca are si boala norev in materie de anvelope. talonul prea mare.... :'(

oricum, la banii astia nu mai conteaza...

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
« Răspuns #5 : 03/06/09*, 00 »
Nici mie nu mi-e familiar modelul, tot cu berlinele sunt obişnuit (invadaseră Bucureştiul după revoluţie). O machetă Norev destul de bună, când încă nu-şi băteau joc de dimensiunile pneurilor. Motorul e mai detaliat decât cel de la Peugeot 404.