Autor Subiect: Maybach SW38 [1937][Signature Models]  (Citit de 3712 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
  • Gen: Bărbat
am auzit povestea asta pe undeva. deci chiar exista.... vreau si eu in garajul ala ;D

cipriane, unde ai auzit de bentley-ul lu ala ???  ;)
is povesti ce el ???   :P

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
Foarte interesant Maybach-ul, cam din aceeaşi categorie cu Horch-ul prezentat de mine ieri, ca maşină mă gândesc, ca machetă Maybach pare a fi realizat mai bine. M-a tentat şi pe mine să-l cumpăr, însă am observat prin alte poze mici chestii care nu mi-au plăcut. Oricum, un cabriolet distins, rafinat şi elegant, cu fotografii de prezentare pe măsură.

Offline cosmic

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.485
Rãspuns: Maybach SW38 [1937][Signature Models]
« Răspuns #17 : 02/26/09*, 14 »
Nota 10 pentru geamurile laterale, putine machete au asa ceva. Mocheta e reusita insa mi se pare mie sau la motor au obosit si l-au facut mai in viteza?. Pozele deja sunt de nota 11, cele cu lacul in fundal arata decupate de prin reviste

Offline Frostbite

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 56
  • Gen: Bărbat
Rãspuns: Maybach SW38 [1937][Signature Models]
« Răspuns #18 : 02/26/09*, 16 »
Nota 10 pentru geamurile laterale, putine machete au asa ceva. Mocheta e reusita insa mi se pare mie sau la motor au obosit si l-au facut mai in viteza?. Pozele deja sunt de nota 11, cele cu lacul in fundal arata decupate de prin reviste

Mda, motorul pare facut intr-o pauza de masa de un copil din clasa a 2-a din Scoala pentru copii cu nevoi speciale.