Autor Subiect: Acura NSX [2002][MotorMax]  (Citit de 2727 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Gen: Bărbat
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
Acura NSX [2002][MotorMax]
« : 02/09/09*, 00 »
Salutare,
Astazi va prezint cea mai tare masina sport nipona (parerea mea) care ocupa locul unu in inima mea la masinii japoneze.
Vorbim despre Acura NSX Motormax 1/18.
Despre masina 1/1>
Modelul NSX generatia a II-a a fost lansat in anul 2002.
Acesta nu avea modificari majore la nivelul design-ului dar faruruile escamotbile au fost inlocuite cu unele normale cu xenon.
Masina s-a produs intre 1990 si 2005 la fabrica de la Kanekanzawa,Tochigi,Japonia; iar mai apoi intre 2004 si 2005 (Anul in care producatia sa sfarsit  :( ) la fabrica de la Suzuka,Japonia(unde de altfel masina a fost si testata inainte de lansare).
Masina putea fi echipata la alegere cu: doua cutii manuale,una cu 5 si respectiv una cu 6 trepte si incepand cu a doua generatie si cu o cutie autoamta cu 4 trepte.
Acest model este echipat cu un motor V6 VTEC.
Motorul era pozitionat central-sapte
Masina avea tractiune pe rotile din spate.

Despre macheta 1/18>

Acest model al celor de la Motormax este primul pe care il am de la ei la aceasta scara,si ma bucur ca se deschid toate componetele.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vpseaua este aplicata destul de slab iar culoarea nu este tocami una care imi place (eu vroiam alb dar asta e).
Mai exsisita pe aici pe acolo bule de vopsea dar in locuri aproape imposibild e vazut... ( ;) )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Interiorul arata bine,voalnul mi se apre usor cam mare,iar consola de bord merita clar mai multa atentie.
Scaunele arata bine iar centurile de siguranta m-au surprins in mod placut,pentru ca la atingere seamana cu cele din material textil.
Avem indicatoarele sub forma unui abtibild (sticker) lucr care nu ma deranjeaza.
Jantele sunt realizate destul de bine si arat mai bine decat cele de pe prima generatie de NSX-uri.
Discurile de frana arata bine dar parca meritau un pic mai multa atentie.
Un lucru bun este acela ca etrierul nu se invarte odata cu discul de frana.
Sub capota din fata avem o reproducere a rotii de rezerva care insa nu poate fi scoasa iar cauciucul este de fapt din plastic si face parte din piesa de plastic care se afla sub capota dn fata (deci toate detaliile sunt de fapt o singura piesa,nu mai multe).
Motorul arata destul de bine dar totusi era loc si de mai bine dar macar nu este o placa cum este la Maisto ci un motor pe bune.
Exsista insa niste piese realizate grosier dar as vrea sa pot compara cu compartimentul motor al versiunii Kyosho (ca sa imi dau o parere mai buna) care din pacate este scos din fabricatie...
Imi place faptul ca se ridica si luneta si capota care acopera mtorul,un lucru destul de delicat.
Sunt aproape sigur ca daca NSX-ul ar fi fost fcut de Maisto motorul ar fi ramas obscur. (din fericire Maisto nu face acest model si nici nu la facut :) )
Protabagajul este gol dar este un lucru frumos ca a fost reprezentat de cei de la Motormax.
Antena este doar vopsita si din pacate nu este ridicata.
--------------------------------------------------------------------------
Per total macheta arata prezentabil chiar daca mi se pare mie ca este ridicata un pic de bot,iar capota fata nu este la aceeasi linie in ambele parti.
Un model care merita luat pentru ca nu il mai face nimeni la momentul actual iar cel Kyosho poate fi scump.
Spun asta pentru ca pe acest model l-am luat din Auchan cu doar 52 de roni....
Enjoy the photos! 
(scuzati eventualele stangacii in scrierea sau redactarea acestui review,acesta fiind prmul pe cre l-am facut la scara 1/18 :-[)

15 greşeli de ortografie... la une text aşa de lung, să fie acceptabil pentru vârsta ta? de data asta te iertăm, că am înţeles că e primul la 1/18. Data viitoare îţi recomand să scrii textul întâi în Word, apoi să citeşti atent ce-ai scris şi abia pe urmă să îl pui aici

In curand vin cu un wallpaper cu acest model. ;D

Ia uite si wallpaper-ul!
;D O0
« Ultima Modificare: 02/09/09*, 15 de Ionut »
Click the banner to see my site

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
Rãspuns: Acura NSX/Honda NSX [2002][Motormax]
« Răspuns #1 : 02/09/09*, 08 »
Ti-am modificat titlul: e doar Acura NSX. E Acura pentru ca e modelul pentru piata americana, acolo unde Honda vinde sub numele Acura. O diferenta fata de Honda e aparitia farurilor carenate in loc de cele escamotabile.

Macheta asta e chiar decenta pentru Motormax. O avea si colegul meu de la Cluj macheta asta si am reusit sa o studiez in profunzime. Imi aduc si acum aminte ca nici unul din noi nu si-a dat seama cum ajungi la motor. Stiam ca motorul e amplasat central, dar nu stiam cum ajung la el si am renutat repede. Cautand versiunea facuta de Kyosho, cu faruri escamotabile, detalii mult mai bune, etc, am gasit poze cu modelul respectiv cu luneta si 'minicapota' de dedesubt deschise. Am fost uimit sa constat ca si cei de la Motormax au deschis absolut tot.

Cu ceva imbunatatiri macheta asta ar putea arata bine de tot. La interior trebuie lucrat ca e praf.

VIPER

• Vizitator
Rãspuns: Acura NSX [2002][MotorMax]
« Răspuns #2 : 02/09/09*, 09 »
E gresit sa zici ca pe piata americana Honda vinde sub numele Acura. Sora mea are o Honda si e pe piata americana. Acura este pentru Honda cum Infiniti este pentru Nissan si Lexus pentru Toyota.

Offline Ciprian

• Hero Member
« Răspuns #3 : 02/09/09*, 09 »
E gresit sa zici ca pe piata americana Honda vinde sub numele Acura. Sora mea are o Honda si e pe piata americana. Acura este pentru Honda cum Infiniti este pentru Nissan si Lexus pentru Toyota.

da, ai dreptate... e greseala mea ;D de fapt Acura se vinde cel mai bine in SUA si de aici eroarea de interpretare ;D Acura este aproximativ Infiniti si Lexus pentru Nissan, respectiv Toyota, cu diferenta ca Acura produce doar supercar-uri Honda, cel putin din cate stiu eu.

VIPER

• Vizitator
« Răspuns #4 : 02/09/09*, 12 »
Absolut corect ;) Partial :D Mai nou au aparut SUV-uri Acura...

Offline Ciprian

• Hero Member
« Răspuns #5 : 02/09/09*, 12 »
atunci e clar, s-au prostit si astia ;D

Offline cosmic

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.485
« Răspuns #6 : 02/09/09*, 14 »
Macheta arata chiar decent pentru motormax. E la acelasi nivel cu Chrysler ME4Twelve. De unde de vede ca pot face si machete decente cand vreau. Pana acum numai Revell a mai facut aceasta macheta si KYOSHO, ambele in varianta cu faruri escamotabile. Cei care au facut varianta asta cu facelift - autoart au facut-o in varianta de curse JGTC si cu caroserie sealed-body...