Autor Subiect: Welly vs Minichamps  (Citit de 5883 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

AloneAnonim

• Vizitator
Welly vs Minichamps
« : 03/23/12*, 02 »
Welly vs Minichamps, 40 euro vs 150 euro

from: diecastcentral.co.uk

Schumy

• Vizitator
Rãspuns: Welly vs Minichamps
« Răspuns #1 : 03/23/12*, 11 »
Eu nu-mi dau seama care e de 40 de Euro !!!!

VIPER

• Vizitator
« Răspuns #2 : 03/23/12*, 11 »
Cam mari diferentele la grilele de aerisire din fata... Sunt modele / echipari diferite?

Offline AdyAero

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 3.265
  • Gen: Bărbat
  • 1:72
« Răspuns #3 : 03/23/12*, 12 »
Well,y daca nu ma insel, este cel cu jante negre.

Offline Stefan

• IERTAND, TE IERTI PE TINE
  • Super-Hero Member
  • Mesaje postate: 13.950
  • Sa nu dispretuiesti ce nu intelegi.
    • Miniauto
« Răspuns #4 : 03/23/12*, 13 »
pana la urma modelul real are acel stalp B deasupra portierei ?

Ne-am  adunat  aici  ca  sa fim  mai  multi:  Forum  Miniauto
Cumpar cu prioritate: VW T1, Matiz, , dricuri, super- si hypercars

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #5 : 03/23/12*, 13 »
Sunt diferente la grilele de aerisire pentru ca unul din modele e in versiune Supersports.

Arata excelent Welly-ul la exterior. Privite doar in pozele astea, cele doua machete nu se diferentiaza, iar pretul la Minichamps nu prea mai justifica mare lucru. Pentru cei pasionati de forma masinii si nu de butoanele de pe bord, modelul Welly e perfect.

In orice caz, mai sunt si alte exemple de machete facute de producatori diferiti, dar care puse impreuna pe acelasi raft pot fi cu greu deosebite. Cel mai radical caz e SLR McLaren CMC vs. Maisto. Daca te uiti la ele in vitrina, fara sa deschizi nimic, sunt foarte greu de deosebit. Sa nu mai spun ca CMC-ul are rotile mai mici.

Am vazut recent si o comparatie 250 GTO SWB CMC vs. Hotwheels Elite. CMC-ul e clar superior, dar raportul calitate/pret e in favoarea Elite-ului. Puse una langa alta, doar garda la sol mai mare si geamurile pe jumatate ridicate dau de gol versiunea mai ieftina.

AloneAnonim

• Vizitator
« Răspuns #6 : 03/23/12*, 15 »
pana la urma modelul real are acel stalp B deasupra portierei ?

Nu are, este doar rama geamului cu negru care la Minichamps lipseste si geamul din spate si cel de la portiera.

@Ciprian,

Ai dreptate, la exterior e cam greu sa vezi diferentele intre un Bentley Welly Supersports si un GTS Minichamps din generatia veche. Insa daca apare si cel GTA cu interiorul in 2 culori rosu/negru si mocheta rosie sigur si la interior o sa fie realizat ca Minichamps-ul si nu cred ca o sa coste tot atat.

Insa aceasta comparatie Welly/Minichamps merge numai cu modelul GTS/GT deoarece celelalte Bentley-uri de la Minichamps gen Brooklands,Azure sunt cu multe clase peste cel Welly.