Autor Subiect: Rolls Royce Silver Shadow MPW [1966][Paragon]  (Citit de 4905 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mihai

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 597
  • Gen: Bărbat
Rãspuns: Rolls Royce Silver Shadow MPW [1966][Paragon]
« Răspuns #15 : 01/26/12*, 10 »
Mã bucur cã review-urile mele nasc discuþii atât de interesante.

Constat ca simtul umorului s-a cam pierdut ....ok, nu mai glumim cu lucrurile serioase . scuze

On topic : Faina prezentarea ,dar si macheta (mai ales pe exterior , exceptand sigla stramba ) . Cel albastru din film, mi se pare si mie a fi cel mai bine pus in valoare.

Macheta pierde insa mult la interior, care este unul de maisto mai rasarit . Aceeasi poveste ca si la jaguar.In rest numai de bine ! )0(

« Ultima Modificare: 01/26/12*, 10 de Mihai »

michi

• Vizitator
« Răspuns #16 : 01/26/12*, 10 »
reproducerea unei masini care mie personal mie imi place foarte mult!
Arata foarte bine dupa parerea mea iar interiorul "saracacios" nu este un inconvenient insurmontabil insa la categoria asta de pret este impardonabil!

remusro

• Vizitator
« Răspuns #17 : 01/26/12*, 10 »
Felicitari pentru achizitie si prezentare Ionut.

Faina masina.

Citeam si ma gandeam, daca esti atat de exigent la o asemenea macheta si ii gasesti orice minus, pai cred ca ai demola o saracie din aia R12 la Solido 1/18. Ca aia numai macheta nu e, daca e sa pui lupa pe ea putin :/()?!?

Felicitari inca o data. Imi place stilul de prezentare, de asemeni! )0(

Offline shock80

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #18 : 01/26/12*, 10 »
superba, atat macheta cat si prezentarea. felicitari si la mai multe!

Offline Ionuț

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 4.033
« Răspuns #19 : 01/26/12*, 12 »
Ma bucur ca v-a placut prezentarea. Fara grija, simtul umorului nu s-a pierdut. E adevarat,e putin ciudat cum au acordat atentie elementelor exterioare (ornamente atent lucrate, usile si capotele se inchid bine, fara spatii) si la interior nu abordat lucrurile în aceeasi maniera. Sper ca urmatorul RR sa progreseze din acest punct de vedere.

Nu fac o foarte mare diferenta intre acest coupe si berlina Silver Shadow, liniile generale sunt foarte apropiate. Daca ar face si sedanul, cu atat mai bine.

Cat priveste R12, aia era în alta categorie de pret, de vreo 3-4 ori mai ieftina. Dar erau alte vremuri cand a aparut... Cel putin la 1/18, am impresia ca producatorii vor sa ramanem cat mai putini în hobby-ul asta (vezi preturile noilor CMC).

« Ultima Modificare: 01/19/13*, 14 de Dilo »

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #20 : 01/26/12*, 14 »
numai pentru liniile caroseriei si, in general, pentru aspectul exterior as lua aceasta macheta. E foarte frumoasa.....si da; si eu as opta pt varianta albastra.

Offline mavrodin118

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 6.655
« Răspuns #21 : 01/26/12*, 17 »
referitor la culoare: sa nu uitam ca se numeste ... silver shadow;
referitor la calitate: am un exemplar si pot spune ca sunt foarte multumit !

felicitari pentru prezentare  )0(
”Dacă am realiza toți că nu trăim veșnic, am fi cu toții mai amabili. Sunt sigur.” (Juan Manuel Fangio, cvintuplu campion mondial)

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #22 : 02/04/12*, 13 »
Totusi rotile nu sunt cu mult mai late daca stam sa ne uitam la masina reala. Era mai tractor Silver Shadow asta ;D

Macheta e frumoasa oricum. Daca stam sa analizam noua tendinta a producatorilor in materie de preturi, parca Paragon nu sta asa de rau <-o

klauzeklauze

• Vizitator
« Răspuns #23 : 03/18/12*, 16 »
cred ca a dat cu copy paste jos si sus nu a apasat bine pe copy si i-a iesit acelasi paste ca jos....insa nici pe mine nu m-ar deranja prea tare asta....din ce am citit de la maestri in rolls si cele de la tsm la 143 au ceva greseli in opinia lor, intre care si numerele de inmatriculare care sint de cu 10 ani in urma cica.....daca ma intrebi pe mine, numerele arata exceptional pe ele, in relief, facute exemplar si nu ma deranjeaza deloc....puteau sa ii puna si de lichtenstein tot nu ma deranja....
macheta 118 arata super in rest, daca eram cu 118 o luam si eu de cand a aparut....
ghostul ala pe de alta parte e de vis....astept sa imi apara si mie anu asta....cel putin asa au anuntzat cei de la tsm....
« Ultima Modificare: 03/18/12*, 16 de klauzeklauze »

Offline Dilo

• BAD MOTHER FUCKER
  • Moderator Global
  • Mesaje postate: 5.439
« Răspuns #24 : 03/18/12*, 16 »
M-am uitat si eu; nici cu lupa nu prea se observa.

Macheta arata foarte bine la exterior, totusi exista ceva care deranjaza: cele doua prize de aer de sub faruri au un aspect cam "plasticos".

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
« Răspuns #25 : 03/18/12*, 17 »
insignifiant votez si eu  8)
cumpar masinute cu cheita

Offline cat_hrs

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #26 : 05/24/12*, 11 »
Nu conteaza ca scrie Rolls Rolls. I-a placut sa il alinte. Frumos exemplar.