Autor Subiect: Bmw X6M vs. Bmw X6 - Kyosho 1:18  (Citit de 7484 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Stefan

• IERTAND, TE IERTI PE TINE
  • Super-Hero Member
  • Mesaje postate: 13.950
  • Gen: Bărbat
  • Sa nu dispretuiesti ce nu intelegi.
    • Miniauto
Bmw X6M vs. Bmw X6 - Kyosho 1:18
« : 12/14/10*, 12 »
Andrei, mi-am permis sa postez aici in numele tau comparatia dintre cele 2 X6  :)

Bmw X6M vs. Bmw X6 - Kyosho 1:18

Ne-am  adunat  aici  ca  sa fim  mai  multi:  Forum  Miniauto
Cumpar cu prioritate: VW T1, Matiz, , dricuri, super- si hypercars

Offline Oleco Motors

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.191
  • Colectionar si constructor handmade de machete
Rãspuns: Bmw X6M vs. Bmw X6 - Kyosho 1:18
« Răspuns #1 : 12/14/10*, 12 »
Imi place mai mult X6 decat X6M. Nu stiu de ce... :/()?!?

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
« Răspuns #2 : 12/14/10*, 13 »
nu e buna comparatia stefane... daca vorbeam de aceeasi masina reprodusa de mai multi producatori de machete da, dar asa vorbim de 2 masini diferite facute de Kyosho
cumpar masinute cu cheita

Offline Andrei G.

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 827
« Răspuns #3 : 12/14/10*, 16 »
Am vazut discutia,intr-adevar X6 ramane o masina strict de sosea,pana la urma este un SAC,nu un SUV cum ii spun toti necunoscatorii.Dovada concreta realizata de Jeremy Clarkson nu cred ca mai are nevoie de comentarii! <-o
In orice caz nu imi place niciun model(nici X5,nici X6),dar versiunile M insemna cu totul altceva si nu pot fi refuzate....
Nu cred ca poate fi vorba sa te duci cu X6 M pe teren accidentat sa fim seriosi,dar pe circuit tot timpul! :/()?!?
Daca vrei sa faci off-road iti iei Landcruiser 100,G-Class,Range Rover,vorbind la aceeasi suma de bani si acelasi nivel de confort ;)
« Ultima Modificare: 12/14/10*, 17 de Andrei G. »

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #4 : 12/14/10*, 16 »
Sa ma scuze fanii Top Gear, dar Jeremy Clarkson nu trebuie considerat un reper in asa ceva. Emisiunea aia e facuta pentru rating, e un show, nu o piatra de temelie in testele auto, fie ca e vorba de BMW X6, Dacia 1300 sau Tesla Roadster.

andrei006

• Vizitator
« Răspuns #5 : 12/14/10*, 19 »
Sa ma scuze fanii Top Gear, dar Jeremy Clarkson nu trebuie considerat un reper in asa ceva. Emisiunea aia e facuta pentru rating, e un show, nu o piatra de temelie in testele auto, fie ca e vorba de BMW X6, Dacia 1300 sau Tesla Roadster.

Foarte bine punctat!  )0( La ei, masinile britanice ies intotdeauna mai sus decat trebuie !

E cat se poate de clar ca X6 nu a fost gandit ca masina de teren, dar sa fim seriosi, cati isi cumpara X6 in ideea de a folosi masina in conditii extreme ? Eu tot ce zic e ca odata echipat cu anvelope adecvate ifi faci treaba cu ea in conditii de ninsoare, pe o  panta ceva mai abrupta, pana ajungi la vila / hotelul unde esti cazat. Cu o masina normala, in conditii asemanatoare ai toate sansele sa nu ajungi in acelasi loc.
Range Rover e cu siguranta peste X6 la capitolul offroad, dar oricum, in Romania, daca ai bani si nu ai un X6 / x5 /Q7 alb ... esti "pilaf"  :/()?!?

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
« Răspuns #6 : 12/22/10*, 12 »
Concluzia ar fi: Masina nu ar trebui sa exsiste desi o face... si inca bine...
si ca sa fiu on: Pentru o comparatie buna ar trebui pus modelul kyosho (x6 normal) contra x6 welly (cred ca a aparut ???)
Click the banner to see my site

Offline DoYaSeeMe

• Colectionar de rand
  • Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 373
« Răspuns #7 : 12/22/10*, 17 »
Concluzia ar fi: Masina nu ar trebui sa exsiste desi o face... si inca bine...

In felul asta, multe masini nu ar trebui sa existe (cred ca majoritatea) ;D. X6 e rezultatul unui exercitiu de imaginatie, reusita e dovedita prin simplul fapt ca masina a ajuns in productie.

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
« Răspuns #8 : 12/22/10*, 17 »
E reusit ca se vinde... asa in productie au ajuns multe masini care n-au reusit... si n-au fost o reusita
Click the banner to see my site

Offline DoYaSeeMe

• Colectionar de rand
  • Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 373
« Răspuns #9 : 12/23/10*, 01 »
E reusit ca se vinde... asa in productie au ajuns multe masini care n-au reusit... si n-au fost o reusita

Daca s-au vandut, producatorul a fost multumit, in profit... de ce nu e o reusita? Probabil nu se suie pe stanci ca o capra, dar producatorul a creat o masina pentru a satisface dorinta unora sa se simta in siguranta, impunatori in trafic, confortabil, smecheri, cocalari etc. In ce mod a esuat?